NovaVina_ Memolininannesi sonrasinda deneyimlerinizi bizimle paylasirsaniz dogum hikayenizi cok seviniriz🌸🙏🏼
Ckcsimay Azeri2023 Elçin Demirel YouTube kanalını takip edin çok yararlı ağrılarınızın hafiflediğini vücudunuzun esnediğini göreceksiniz ayrıca düzenli yürüyüş derim, bende 35+4 üm😃
Arifekldrm2 Ckcsimay 37 haftaligiz şuan. Nts de sancilarim çıkıyor canım o yüzden erken ağrılardan bazen duramıyorum bakalım hayırlısı
Mineartcc Tugce___ evet, 20 haftalik gebeyim bu hafta başladım pilatese. Doktoruma danistim geçen hafta haftada 2 gün, 15 20 dk yapilabilir demişti. Youtubedan hande ile pilates i izleyebilirsnz
fundatlas Bende bugün başladım 21.hafta ile. Hamileyiz yürüyoruz serisi var youtube da 2-3 gün onunla alışıp pilatese geçmeyi düşünüyorum çok hantallaştım çok zor geliyor ama 8 kilo almışım mecburum
Liyamm1 Tugce___ ben eliptik yapiyordum da doktorum 12-13 haftadan sonra devam etmemi istedi bide kosu bandim var yürurum diye dusunuyorum 🙏🏻
sbzenler9 Edayldz doktora sormak gerekiyormu yoksa bir yere kayit olup gitsek bisey olur mu acaba ben 16 haftalik hamileyim simdiden baslasam bi sıkıntı olur mu
Edayldz sbzenler9 Hamileliğinde sıkıntı yoksa gidebilirsin bence. İlk üç aydada giden oluyor.Tabi genede doktora danışmak lazım
ecembugra53 Tugce___ ben coğu seyi yaptım eeee ne oldu 😄😄 oğlum saolsun normal gelmek istemedi spinal olmak zorunda kaldım acıklıkla kaldıgımla kaldım yani sonuç 😁😁 yaramaz oğlum doğdu
Esra1965 tugbadurmaz34 şişkinlik ve hazımsızlık bende de var 7 haftalık hamileyim ama maden suyu elimde 🐣
tugbadurmaz34 Esra1965 o haftalarda daha çok oluyordu hatırlıyorum ileride karnın büyüdükçe daha fazla rahatsız ediyor 😂
Esra1965 tugbadurmaz34 yürüyüş mü yapcaz egzersiz mi yapcaz artık Allah kerim. O kadar ev işi yapıyoruz bana mısın demiyor kilolar 🤣🤣
tugbadurmaz34 Esra1965 biraz daha haftam ilerlesin evde pilates ve esneme hareketleri yapacağım inşallah malum havalarda soğudu yürüyüş yapılmaz ekstra olarakta maksimum site içerisinde merdivenleri çıkıp inerim sonra ben iptal zaten yeter 😂😂😂
merbay5 Azeri2023 elçin demirel hamileliğimden itibaren videolarını izleyip yapıyorum süper oluyor gerçekten
Gmz09 16.hafta itibariyle yogaya başladım.Doktorum pilates ya da yoga dedi bende yogayı seçtim haftada 2 gün hergün 1 st yürümek lazım ama enerji bulup çıkamıyorum
Aryayra Anneoluyorumm00 pınar deveci instagram hesabı pilatesbypinar 10 ders 1500 sanırım şu an yeni öğrencilere ücret. Ocakta zam gelecekti