Gizemess evet :)
Suni sancı mı sezeryan mı?
Gizemess bugün benimde kontrolüm vardı ne açılma ne sancı var dedi pazartesi suni verecez dedi ama çatım müsait mı bilmiyorum çünkü çatı muayenesi olmadm normal doğum istiyorum onyuzden suniye sıcak bakıyorum bir yandan korkuyroum of of
Kuzununannisi neden çatı muayenesi olmadınız
Rabiacyrn17 doktorum istemedi normal digum görünüyor dedi direk
Kuzununannisi beden çatı yapmadı acaba, bana iki kez yapıldı hatta biraz çatın dar dedi
Gizemess Bana da suni sancı vereceklerdi ben istekli sezeryan oldum. Özel takipçiysen seçme hakkın var canım sağlıkla kavuşun
Gizemess kesinlikle suni alın derim bendede panik atak var bayıldım malesef zorunlu sez. Oldum ilk doğumum normaldi odaya geldim 1 saat sonra ayaklandım bunda 1 haftada zor kendime geldim koca bir ameliyat sonuçta çok zor bence
minikmucizeemaak özel canım bakalım. İstesem genel yaparlar mı acaba
mavisahinn sezeryan sırasında mı bayıldın canım? Genel yapıyorlarsa genel istemeyi düşünüyorum açıkçası
Gizemess Onu hiç bilmiyorum canım ben ebeye komple bayılmayacağom dimi diye sordugumda bebeğe narkoz geçmesine gerek yok demişti. Ama mecburiyetin varsa yaparlar bence
minikmucizeemaak bende ne yapacağımı şaşırdım iyice açıkçası
Gizemess Merhabalar benimde aynı zamanda oldu bebeğim açılmam 3 cmdi doktorum suni sancı ile yatisimi yaptı saat 10da yatisim oldu 4 te kızımı kucağıma aldım normal doğum gibisi yok ama yinede sizin fikriniz tabiki o an çekiyorsunuz sadece sonraki süreç çok rahat 🤗
41*3 de oğlum gelmedi suni sancı aldım açılmam olmadı boşuna sancı aldım sezeryan oldum gelmeyen bebek gelmiyor
Gizemess Doktoruna danışsana en güzel çözümü o yardımcı olur sana
busra-2410 inşallah açılmam varsa suni denerim ama yoksa denemem açıkçası