• Doğum
  • Suni sancı mı sezeryan mı?

Gizemess bugün benimde kontrolüm vardı ne açılma ne sancı var dedi pazartesi suni verecez dedi ama çatım müsait mı bilmiyorum çünkü çatı muayenesi olmadm normal doğum istiyorum onyuzden suniye sıcak bakıyorum bir yandan korkuyroum of of

Melodimm karar vermedim maalesef yarın belli olacak. Bana kalsa genel istiyorum çünkü panik atak var ve krize girme riskim var

Gizemess Bana da suni sancı vereceklerdi ben istekli sezeryan oldum. Özel takipçiysen seçme hakkın var canım sağlıkla kavuşun

Gizemess kesinlikle suni alın derim bendede panik atak var bayıldım malesef zorunlu sez. Oldum ilk doğumum normaldi odaya geldim 1 saat sonra ayaklandım bunda 1 haftada zor kendime geldim koca bir ameliyat sonuçta çok zor bence

mavisahinn sezeryan sırasında mı bayıldın canım? Genel yapıyorlarsa genel istemeyi düşünüyorum açıkçası

Gizemess Onu hiç bilmiyorum canım ben ebeye komple bayılmayacağom dimi diye sordugumda bebeğe narkoz geçmesine gerek yok demişti. Ama mecburiyetin varsa yaparlar bence

Gizemess ya benimki de aynı ama bana 40.41 bekleriz dediler bebeğin suyu var diyor

Gizemess Merhabalar benimde aynı zamanda oldu bebeğim açılmam 3 cmdi doktorum suni sancı ile yatisimi yaptı saat 10da yatisim oldu 4 te kızımı kucağıma aldım normal doğum gibisi yok ama yinede sizin fikriniz tabiki o an çekiyorsunuz sadece sonraki süreç çok rahat 🤗

41*3 de oğlum gelmedi suni sancı aldım açılmam olmadı boşuna sancı aldım sezeryan oldum gelmeyen bebek gelmiyor

busra-2410 inşallah açılmam varsa suni denerim ama yoksa denemem açıkçası

asya2425 açılmam yoksa denemek istemiyorum zaten suniyi boşuna sancı çekerim bir de dediğin gibi