asya2425 açılma yoksa suni almak etkili mi diye sordum domtoruma oda pek umutlu konuşmadı ama suni verecem dedi bende anlamadım
Suni sancı mı sezeryan mı?
Kuzununannisi yarın açılmam yoksa bana da suni vermicek büyük ihtimalle sezeryan diyecek
Gizemess ya hadi hayırlı haberler alın yazın mutlaka
Kuzununannisi gece ağrım başladı şu an yatış verildi 6cm açıklık olmuş, bekliyorum kendi sancımla
Gizemess yaa ne güzel dua edin benimde açılmam sancım olsun suni gözümü korkutuyor sağlıkla kucağınıza alın
Gizemess açılma olması için yaptiginiz birşey oldu mu
- Düzenlendi
Gizemess genel asla tavsiye etmem çok ağrınız oluyor uyandığınızda. Benim normal doğumla başladı suni sancı çektim açılma ilerlemedi üstüne sezeryana döndü epiduraliö tutmadı mecbur genel anestezi ye döndü ve uyanırken yaşadığınız acı gerçekten çok fazla gözünüz bebeğinizi bile görmüyo hiç bir şey hatırlamıyorsunuz falan kötü bence suni sancıyı sezeryana bile tercih ederim şuanda🫢
Kuzununannisi kendi sancım yeterli olmadı maalesef suniyle takviye yaptılar zor bir doğum oldu ama epidural biraz yardımcı oldu ve başardım. Şu an her şeyi unuttum bebeğim sağlıkla geldi en önemlisi🥰
Gizemess gözünüz aydın ☺️ bende hala sancı yok yarın kontrolm var eminim açılma yoktur durum böyle olunca suni sancı dan korkuyorum direk sezeryan mı istesem bilmiyorum
Gizemess evet sez. Sırasında bayıldım bebeğim çıktıktan sonra midem bulandı tansiyonum düştü sonra bayıldım tekrar ayıldım yine aynısı olucaktıki uyuttular beni odaya çıktıktan sonrası daha zordu ki hala daha zor 😞
Kuzununannisi epidural yapıp suni yapabilirsin, dikişlerim var ama hemen ayağı kalktım sütüm geldi vs
mavisahinn geçmiş olsun canım, bebeğin kucağında artık her şey bitti çok şükür
Gizemess bence bırakın olacağına varır bebeğiniz iyiyse gerisi boş her şekilde doğacak zaten normal doğum da öyle anlatıldığı kadar zor değil yani dünyaya bir can getiriyorsun elbette meşakkatli olacak ama sadece sonunu düşün kollarına alıp kokusunu içine çektiğinde ne acı kalıyor ne sizi hatta yürüyerek gidiyorsun odaya bebeğini kucağına alıp götürüyorsun babasına gerçekten çok güzel bir duygu ben suni de aldım 17 saat sancı da çektim ama evladımı kucağıma aldığımda ten tene temas esnasında kesim vardı dikiş atmışlar yemin ederim hiç hissetmedim
Bus123_ acilmaniz var mıydı suni aldığınzda benim hiç acilmam yok sunindedi doktor ama korkutuyor bu durum
Kuzununannisi açılmam 2 cm sadece
Bus123_ Bende hiç açılma yok suniden korkuyorum o yüzden 😓
Gizemess gözünüz aydın ❣️ bnde 40+0 daym 2. Doğum Dr ne diyecek bilmiyorum açılma var mı yok mu bilmiyorum çatı muayenesi yapılmadı şimdi ye kadar düzensiz ağrılarım var sadece dualarıniza talibim🙏🙏
2melkannsi inşallah bir avazda kurtulursun su gibi doğumun olur 🥰