Efenazz Nurasl1 Aa öyle mi bilmiyordum dün verdim kan testini çarşamba gitmeyi düşünüyorum biraz yükselsin diye
1prensesannesi__ bng_12345 ne güzel ise yaradiysa 🤗 hayirli olsun seninde aramizda bi kac gun var sadece 🥰
Haticesavas Bugun doktora gitim 5 haftalik dedi sadece keseyi gordu 18 randevu verdi kalp atisini dinemek için 1kimyasal 1 düşük yaptim kalbi durmustu inşallah bu sağlıkla ilerler
alyamm_33 bng_12345 uygulamaya göre ben de 4 hafta 5 günlük hamileyim betaya takibini yapıyor musunuz nasıl ilerliyor ne kadar artması lazım ben de yeni 5 gündür öğrendim yardımcı olursanız kızlar
bng_12345 alyamm_33 ben suan 7 hafta oldum canım ilk öğrendiğimde doktorumla beraber 2 günde bir kanla betayı takip ettik düzenli arttığını görünce bıraktık sonrasında 5 haftalıkken keseyi 6 hafta bitiminde ise kalp atışını gördük😍
Minezra alyamm_33 2 günde bir 2 katına çıkması gerek mesela 200 se 2 gün sonra 400 2 gün sonra 800 katlaması gibi 🥰
Aleynaceyhannnn Ben de daha bugün kan verdim sonucu bekliyorum 2.gebeliğim ama ilkinde direkt kese görününce hiç kan vermeme gerek kalmamıştı çok bilgisizim şu an ☹️
bng_12345 Aleynaceyhannnn hayırlı olsun canımm ilkinde iyi e oluştuğunda öğrendiğin içindir şuan daha çok yeniyse kese 5 haftadan önce görülmez 🥰
Minezra bng_12345 halsizlik uyku hali göğüs hassasiyeti parfüm kokusuna karsı hassasiyet bukadar başka bişey yok simdilik canım 🥹
Aleynaceyhannnn bng_12345 evet ever hiç ihtimal vermediğim için adet gecikmesinin 17.günü yapmıştım ertesi gün de keseyi görmüştük ama şu an daha 4 hafta 4 günlük haftaya hastaneye gidicem artık 😊
1prensesannesi__ Nurglsari ay o hazimsizlik bende de var kasık agrisi bitti 2 3 gundur yok ama halsizlik ve hazimsizlik cok var su içsem şişiyorum bu siskinlikte beni cok yoruyo 😪