bng_12345 1prensesannesi__ ben de çatlatma iğnesi denediğim için beklediğim bi gebelikti hemen kan verdim ben de erken öğrendim😂 ilk öğrendiğimde betam 65 di
1prensesannesi__ bng_12345 yaa ne güzel hayırlı olsun ben ovulasyon testi kullandim bu ay ama beklemiyodum dogrusu 6 aydir hep negatif olunca 🤭
bng_12345 1prensesannesi__ yaa size de süpriz olmuş ne güzel😍 iğneyi ben de ovulasyon testiyle desteklemiştim oldukça işe yaradığını düşünüyorum
1prensesannesi__ bng_12345 ne güzel ise yaradiysa 🤗 hayirli olsun seninde aramizda bi kac gun var sadece 🥰
Efenazz Mide bulantısı, koku hassaasiyeti, karın ağrısı bel ağrısı 🤭 Hiç doktora gitmedim ne zaman gitmelim sizce beta değerim 1276 ydı kan testi verdim sadece
Nurasl1 Efenazz 1500 geçince kese 5000 olup geçince de kalp atışı duyulur dedi bana kese gözükür büyük ihtimalle bir kaç güne
Nurasl1 Efenazz verdginiz kandan 2 gün sonra gitseniz gözükür büyük ihtimalle artıyor 2 günde bir yükseliyor değer ben 3 kusuratta gözüktü adetim 2 gün geçmişti 615.33 le ogrendim 2 gün sonra birdaha verdim 1931 di 4-5gün sonra gittimde keseyi görmüştü doktor
Efenazz Nurasl1 Aa öyle mi bilmiyordum dün verdim kan testini çarşamba gitmeyi düşünüyorum biraz yükselsin diye
Haticesavas Bugun doktora gitim 5 haftalik dedi sadece keseyi gordu 18 randevu verdi kalp atisini dinemek için 1kimyasal 1 düşük yaptim kalbi durmustu inşallah bu sağlıkla ilerler
alyamm_33 bng_12345 uygulamaya göre ben de 4 hafta 5 günlük hamileyim betaya takibini yapıyor musunuz nasıl ilerliyor ne kadar artması lazım ben de yeni 5 gündür öğrendim yardımcı olursanız kızlar
bng_12345 alyamm_33 ben suan 7 hafta oldum canım ilk öğrendiğimde doktorumla beraber 2 günde bir kanla betayı takip ettik düzenli arttığını görünce bıraktık sonrasında 5 haftalıkken keseyi 6 hafta bitiminde ise kalp atışını gördük😍
Minezra alyamm_33 2 günde bir 2 katına çıkması gerek mesela 200 se 2 gün sonra 400 2 gün sonra 800 katlaması gibi 🥰
Aleynaceyhannnn Ben de daha bugün kan verdim sonucu bekliyorum 2.gebeliğim ama ilkinde direkt kese görününce hiç kan vermeme gerek kalmamıştı çok bilgisizim şu an ☹️
bng_12345 Aleynaceyhannnn hayırlı olsun canımm ilkinde iyi e oluştuğunda öğrendiğin içindir şuan daha çok yeniyse kese 5 haftadan önce görülmez 🥰