alyamm_33 bng_12345 uygulamaya göre ben de 4 hafta 5 günlük hamileyim betaya takibini yapıyor musunuz nasıl ilerliyor ne kadar artması lazım ben de yeni 5 gündür öğrendim yardımcı olursanız kızlar
bng_12345 alyamm_33 ben suan 7 hafta oldum canım ilk öğrendiğimde doktorumla beraber 2 günde bir kanla betayı takip ettik düzenli arttığını görünce bıraktık sonrasında 5 haftalıkken keseyi 6 hafta bitiminde ise kalp atışını gördük😍
Minezra alyamm_33 2 günde bir 2 katına çıkması gerek mesela 200 se 2 gün sonra 400 2 gün sonra 800 katlaması gibi 🥰
Aleynaceyhannnn Ben de daha bugün kan verdim sonucu bekliyorum 2.gebeliğim ama ilkinde direkt kese görününce hiç kan vermeme gerek kalmamıştı çok bilgisizim şu an ☹️
bng_12345 Aleynaceyhannnn hayırlı olsun canımm ilkinde iyi e oluştuğunda öğrendiğin içindir şuan daha çok yeniyse kese 5 haftadan önce görülmez 🥰
Minezra bng_12345 halsizlik uyku hali göğüs hassasiyeti parfüm kokusuna karsı hassasiyet bukadar başka bişey yok simdilik canım 🥹
Aleynaceyhannnn bng_12345 evet ever hiç ihtimal vermediğim için adet gecikmesinin 17.günü yapmıştım ertesi gün de keseyi görmüştük ama şu an daha 4 hafta 4 günlük haftaya hastaneye gidicem artık 😊
1prensesannesi__ Nurglsari ay o hazimsizlik bende de var kasık agrisi bitti 2 3 gundur yok ama halsizlik ve hazimsizlik cok var su içsem şişiyorum bu siskinlikte beni cok yoruyo 😪
1prensesannesi__ Nurglsari ay evet afedersin zorla geğiriyorum sanki midem patlicak gibi oluyo kontrolde doktoruma soylicem insAllah ilac yazar
Hulo2105 Bende de 4. Haftalarda aşırıı gaz vardı alttan üstten afedersiniz her dakika 5. Haftaya geçtim azaldı şükür
1prensesannesi__ Nurglsari ben yurumekte de zorlaniyorum midem şişince aç karna bi sey yok ama bi lokma yesem oturdugum yerde nefes nefese kaliyorum