Irade_2021 Tunzaliee Qizimda seherler ureyim bulanirdi amma qaytarmirdim.amma bu hamileliyimde gunortadan sonra ureyim bulanir amma qaytarma olmur.esas urek bulanma usagin ureyi doyunnen sonra olur
Irade_2021 Tunzaliee Bilinir sizde ilk hamilelikdi.fol tursusu icin en esas.birde yemeklerinize fikir verin 3aydan sonra usaq sizinle qidalancaq gerek ananin vitamini bol olsun
Tunzaliee Irade_2021 fol turşusu 3 ay evlilikden önce içmişdim deye hekime gedene qeder risk elemirem içmeye deirler vitaminin çoxu da zererlidi. Ona göre deirem gedim meslehet görse içim
Irade_2021 Tunzaliee Meslehet senindi canim amma xeyir icmelisen 3ayina qeder.usagin basinin inkisafi ucun.hem usaqin tutunmagina komek edir
Tunzaliee Irade_2021 hee çox xeyirdi ama 1cigüne kimi deyirem dözüm bidene desin davam ele içmeye men de davam edim. Bele her ağızdan söz eşidir adam düşür stresse🥲
hepoyleolurzaten_ Irade_2021 salam ilk uşağınız nə qədərlikdi?☺️Belə oxuyuram ürəyimnən ikincidə keçir🤣
Irade_2021 Tunzaliee Basa dusurem seni.Amma fol tursusunun xeyiri varki ziyani yoxdu men ozumde 2hamileliyim ikisindede icmisem.3ayinnan sonra hekim saxlayir.Yenede meslehet senindi icin rahat olsun.Men saglam tutunmagi ucun dedim
Irade_2021 Tunzaliee Beli olur 25m 29m araliginda qiymeti deyisir apteklerde ferqli olur.en baha kanon aptek verir.
Tunzaliee Irade_2021 hee men de 3 ay içmişem evlilikden evvel yeni bütün yayı içmişem ziyanını görmemişem
Arzu501 Tunzaliee xanım siz elə yenədə həkim deyənə qulaq asın. Gedin görün ne yazacaq ne deyecey. Sağ salamat qutarasınız inşallah
Irade_2021 Ela usaq saglam olacaq.InsAllah.senin ozununde bedenin quvvetli olur viruslara qarsi.bu hefterde adam tez qrip tutur
nezz98 Tunzaliee mende heç bulantı olmayıb 25ci həftədəyəm. 8-12 həftələrdə yağlı yemekden sonra limon yeyirdim bir dilim sadece😃 yemek ağır gelende
Irade_2021 nezz98 Qizlar cinsiyyetinde yazin zehmet olmasa gorek kimin ureyi ne isdiyinde cinsiyyeti ne olur?