Leyla1993 Tunzaliee 20 ci heftemiz.sizde beş nece heftedincinsiyyetin bilirsiz?men cume günü oyrenecem cinsiyyetini
Tunzaliee Leyla1993 men hele yeniyem 5 heftelik. Hele düzü uziye de getmemişem 1 cigüne yazıb hekim inşAllah nese problem filan çıxmaz
Leyla1993 Tunzaliee insAllah cixmaz.cox ağır götürün eleme stres eleme eseblesme en esası))qalandi tez kecer insAllah.
gula_09 Tunzaliee məndə də ilkdi 4+3 olanda testlə öyrənmişdim 4+9 da həkimə getdim, heç stress etmiyin, əsas ağır qaldırmayın, ani hərəkətlər etməyin inşaAllah kisəni görəcəksiniz bu həftə😍🙏🏻 mən də indi 8+3 dü
nezz98 Tunzaliee mende heç bulantı olmayıb 25ci həftədəyəm. 8-12 həftələrdə yağlı yemekden sonra limon yeyirdim bir dilim sadece😃 yemek ağır gelende
denizdalgali Tunzaliee ahaa hee normaldı menki eslinde hesabla 6+4 olmalıdı ama uzide doktor dedi ki gec mayalanma olub 5+6 heftedeyik eslinde 😂😂 evvelde bulantılar falan vardı ama bu son 3,4 gündü şiddetlenib esasen seherleri hetda artığ bezi şeylerden bele iyrenmişem (en əsası sudan) ve mencee sizdee normaldıı 🥹 bir azdan başlayar hazır olunnn
Abdulzade Tunzaliee normaldı məndədə 6həftə yarımda başladı qoxu həsaslığı falan hələ bu anların keyfini çıxar🤣🤣və çocluca dincəl❤️
Emineelvin Tunzaliee məndə səni kimi gülürdüm bacı 😂deyirdim məndə heç bir hamiləlik hissi yoxdu 6həftəm tamam olandan sonra günüm qara😁😂ereksiya bulanma kusma mədəyanması 13+3əm hələdə davam edir
hepoyleolurzaten_ Tunzaliee bir vaxtlar məndə belə yazıları oxuyardım cavablayardım hamilə ikən😃İndi 11 aylığ olacax qızım.Sizdə hər biriniz sağ salamat balanızı qucağınıza alın Allah yardımcınız olsun🤲🏻Hamiləlikdə çoc tez keçir uşaq olandan sonrada vaxt çox tez keçir.Hər birinin anınını doya doya yaşayın hamısı bir birondən gözəl hisslərdi☺️
Tunzaliee hepoyleolurzaten_ can çox sağolun gözel dualarınız üçün. Allah sizin de balanızı saxlasın sağlam ömür nesib etsin🙏🏻
LamiyaCetinkaya Tunzaliee Hello hello 😍 xəstə hinduşqa kimi 😂😂 27 həftə 5 günlüyəm, elə bil bu gün sabah doğacam sjsjsj
Irade_2021 Tunzaliee Salam qizlar burani aktiv saxlayaq kimin ne sozu olsa yazsin.Burda birsey yazmaq ucun gerek turk dilinde yazasan oda kimi cavab verir kimi yox.Amma dusunurem bura aktiv qalsa suallarimizi rahat vere bilerik
Irade_2021 Tunzaliee Bilinir sizde ilk hamilelikdi.fol tursusu icin en esas.birde yemeklerinize fikir verin 3aydan sonra usaq sizinle qidalancaq gerek ananin vitamini bol olsun