hepoyleolurzaten_ Tunzaliee bir vaxtlar məndə belə yazıları oxuyardım cavablayardım hamilə ikən😃İndi 11 aylığ olacax qızım.Sizdə hər biriniz sağ salamat balanızı qucağınıza alın Allah yardımcınız olsun🤲🏻Hamiləlikdə çoc tez keçir uşaq olandan sonrada vaxt çox tez keçir.Hər birinin anınını doya doya yaşayın hamısı bir birondən gözəl hisslərdi☺️
Leyla1993 Tunzaliee 20 ci heftemiz.sizde beş nece heftedincinsiyyetin bilirsiz?men cume günü oyrenecem cinsiyyetini
Tunzaliee Leyla1993 men hele yeniyem 5 heftelik. Hele düzü uziye de getmemişem 1 cigüne yazıb hekim inşAllah nese problem filan çıxmaz
Leyla1993 Tunzaliee insAllah cixmaz.cox ağır götürün eleme stres eleme eseblesme en esası))qalandi tez kecer insAllah.
gula_09 Tunzaliee məndə də ilkdi 4+3 olanda testlə öyrənmişdim 4+9 da həkimə getdim, heç stress etmiyin, əsas ağır qaldırmayın, ani hərəkətlər etməyin inşaAllah kisəni görəcəksiniz bu həftə😍🙏🏻 mən də indi 8+3 dü
nezz98 Tunzaliee mende heç bulantı olmayıb 25ci həftədəyəm. 8-12 həftələrdə yağlı yemekden sonra limon yeyirdim bir dilim sadece😃 yemek ağır gelende
denizdalgali Tunzaliee ahaa hee normaldı menki eslinde hesabla 6+4 olmalıdı ama uzide doktor dedi ki gec mayalanma olub 5+6 heftedeyik eslinde 😂😂 evvelde bulantılar falan vardı ama bu son 3,4 gündü şiddetlenib esasen seherleri hetda artığ bezi şeylerden bele iyrenmişem (en əsası sudan) ve mencee sizdee normaldıı 🥹 bir azdan başlayar hazır olunnn
Abdulzade Tunzaliee normaldı məndədə 6həftə yarımda başladı qoxu həsaslığı falan hələ bu anların keyfini çıxar🤣🤣və çocluca dincəl❤️
Emineelvin Tunzaliee məndə səni kimi gülürdüm bacı 😂deyirdim məndə heç bir hamiləlik hissi yoxdu 6həftəm tamam olandan sonra günüm qara😁😂ereksiya bulanma kusma mədəyanması 13+3əm hələdə davam edir
Tunzaliee hepoyleolurzaten_ can çox sağolun gözel dualarınız üçün. Allah sizin de balanızı saxlasın sağlam ömür nesib etsin🙏🏻
LamiyaCetinkaya Tunzaliee Hello hello 😍 xəstə hinduşqa kimi 😂😂 27 həftə 5 günlüyəm, elə bil bu gün sabah doğacam sjsjsj