• Doğum
  • 1 Aralık'ta kavusuyoruz

EsmaK aynı gün sezeryan olucaz demeki kaçta yatisiniz yapilacak

Bende 37+4 oldum sezeryan istiyorum ama doktorum gün vermedi suyun geldiğinde nisanın gelirse gel dedi gün vermesi gerekmiyor mu Bi sonraki kontrolümde 38+1 olacağım o zaman verir mi acaba ? O zamana kadar bebek gelirse diye de korkuyorum açıkçası.

glbyzgkhn operasyon 11 de sabah 9 da gidicez 🥲 sağlıkla gelir bebeklerimiz inşallah kaç hafta oluyor cuma

37+1 im ben dee
      Yarın gun alicam doktordan bakalım
      6 aralık istiyorum insallah verir🙏🏻

EsmaK bizde ayni saatlerde olucak saat 9 gibi yatisim.yapilacak 11 gibi doğuma inşallah bizimki inşallah tam 38+2 olucak o gün

1 Aralık değilde 3 Aralık olsaydı doğum günüme denk gelecektiniz ahaha

glbyzgkhn bende 1 aralıkta doğum yapıcam. 38+5 im şu an. Ama galiba 4 gün daha dayanamıycam korkuyorum. Bel ağrısı alt sızım çok arttı. Şu an da da ishalim farklı bi şey olmadığı halde. Korkuyorum

Benim de perşembe günü son kontrolüm var, 39+3 olacağım perşembe günü. Eğer ki açılmam yoksa 1 Aralık cuma günü sezeryana alacağını söyledi doktorum.
          Çok heyecanlıyım ve korkuyorum ilk bebeğim…

glbyzgkhn benim oğlumda 39+2 olacak inşallah 💓 aşırı heyecanlıyım

Sblkpz ne kadar kilosu benimde bebeğim iri alalım dedi ama ben 39 a kadar bekliycem başka bı doktor bekle dedi

Bende 37+2 yim 8 aralık sezeryan bebeginiz kaç kilo bu arada

Feyza1607
            Benim dün akşam akşm yatışım yapıldı. 38+4 3700 kilosu biraz öncede suni sancı verildi. Bekliyoruz bakalım

Feyza1607 sezeryan doğumu ben istedim
            Tarihe gelince doktor en gec 3 4 aralik gibi aliriz dedi ve 1 aralikta ortak karar verdik daha fazla beklemeye gerek yok sezeryan.olucagi icin dedi