• Doğum
  • 1 Aralık'ta kavusuyoruz

glbyzgkhn benim 36+5 sizin daha yakınmış ben henüz nasıl doğum olacak bilmiyorum ondan sordum ilki zorunlu sezaryendi ikinciyi sanırım yine sezaryen isterim ama randevum 4 aralıkta acaba o zaman gün verme şansı olur mu doktorun 37 haftanın sonuna gelecek cunku

myworldd_ evet o haftada verir muhtemelen genelde 37 + larda iken sezeryan için gün veriyorlar sağlıkla gelsin bebeginiz sizinde son haftaniz oluyor artik o gün kesin verir gununuzu

37hafta 3 üm suan 30 kasıma gün verdi perşembe doğuruyorum öncem sezeryan oldugu için

38+3 de bnde salı günü sezeryan olcam Rabbim yardımcımız olsun inşallah

EsmaK aynı gün sezeryan olucaz demeki kaçta yatisiniz yapilacak

Bende 37+4 oldum sezeryan istiyorum ama doktorum gün vermedi suyun geldiğinde nisanın gelirse gel dedi gün vermesi gerekmiyor mu Bi sonraki kontrolümde 38+1 olacağım o zaman verir mi acaba ? O zamana kadar bebek gelirse diye de korkuyorum açıkçası.

glbyzgkhn operasyon 11 de sabah 9 da gidicez 🥲 sağlıkla gelir bebeklerimiz inşallah kaç hafta oluyor cuma

37+1 im ben dee
              Yarın gun alicam doktordan bakalım
              6 aralık istiyorum insallah verir🙏🏻

EsmaK bizde ayni saatlerde olucak saat 9 gibi yatisim.yapilacak 11 gibi doğuma inşallah bizimki inşallah tam 38+2 olucak o gün

1 Aralık değilde 3 Aralık olsaydı doğum günüme denk gelecektiniz ahaha

glbyzgkhn bende 1 aralıkta doğum yapıcam. 38+5 im şu an. Ama galiba 4 gün daha dayanamıycam korkuyorum. Bel ağrısı alt sızım çok arttı. Şu an da da ishalim farklı bi şey olmadığı halde. Korkuyorum

Benim de perşembe günü son kontrolüm var, 39+3 olacağım perşembe günü. Eğer ki açılmam yoksa 1 Aralık cuma günü sezeryana alacağını söyledi doktorum.
                  Çok heyecanlıyım ve korkuyorum ilk bebeğim…