Aysedgl senden önce geliyor odaya 😄
Beyhekimde doğum yaptım kızlar 40+5 de sormak istedikleriniz varsa alabilirimm
AyiPeddington yaa baska soyleyebileceginiz bir sey varmi ebnde orda yapacagim dogum cunku teşekkür ederim
Aysedgl iki.gun yatiriyorlar sezaryende. Özel oda rahat oluyor. Özel oda ayarlayın derim
Hemşire ve doktorların yaklaşımı benim çok hoşuma gidiyordu. İyiler ben seviyorum.beyhekimi
AyiPeddington ozel oda nasil ayarliyoruz kime dememiz gerek ki
Aysedgl Bende orda yaptım,özel olduğu için size ait oda veriyorlr ve direk bebeği babasına gosteriyorlar sonra sizin dikisleriniz atılırken yaniza getirip yanaginiza koyuyorlar sonra odaya alıyorlar ve odaya çıktıktan sonra size kontorele geliyorlar hal hatır soruyorlar sonra diyetisyen geliyor bilgilendiriyor benim öyle olmuştu
Aysedgl kontrole gittiğinde bi sor istersen. Eşim ilgileniyordu o konularla ben bilmiyorum pek nasıl ayarlaniyor
AyiPeddington anladim ucreti de bilmiyorsunuz o zaman esime soyleyim bi.gene teşekkür ederim
Aysedgl aynen kuzucum çok pahalı değildir zannimca
Sedaaa11 Beyhekim hangi şehirde doğum yaptınız ?
Cgdem123 pardon doktorunuz kimdi ? Sakarya da değil mi
elanur5421- Konya
- Düzenlendi
elanur5421- evet Sakarya’da Ertan çelik bey
Yarendemir araştırma hastanesi olduğu için ücretsiz canım teşekkür ederim
elanur5421- konya canım
Aysedgl gerçekten çok tereddüt ediyordum ebeler ve hastane konusunda evet doktorum iyiydi ama kim nöbetciyse o giriyor diye de tereddüt ediyordum gece geldim ben sancım 2.30 da başladı 5.30 da geldim acilden girdim gayet sakin sessiz hastane zaten nstye bağlandım bağlayan hemşre de iyiydi doğumun başlamış bile senin dedi 4 cm di açıklık sonra yatış verildi nazan hanım alttan muayene etti açıkcası pek ısınamadım sonra yatışım yapıldı 8 de nöbet değişimi oldu yeni ebeler ve hasan bey geldi sancım giriyordu ara ara 5 6 cm oldu sonra suni sancı verelim dediler normalde karşıydım ama yolu yarılamıştım kabul ettim bağlandı allahtan uzun sürmedi bi saate kalmadı 8 cm oldum artık sancı gelince ıkın dediler dediklerinş yaptım bebek aşağı gelince artık çatala çıkardılar tabi ıkınırken de suyum patladı hiç ıkınırken kendinizi kasmayın yok gaz çıkarır mıyım yok tuvaletimi yapar mıyım demeyin utanmayında akışına bırakın ve ebeler o kadar ilgiliydiki fadime ebe vardı her dk ilgilendi her an beraber hareket ettik ıkınma sürecini çok iyi geçirdin dedi çok iyi sabrettin dedi bende sizler sayesinde dedim doktor hasan beyde doğum anında karnıma bastırdı sonra kesik atıldı ilk doğumum diye ve diktiler doğum sonrası dikiş ağrısı o kadar çok değil ağrı kesici kullanıyorsunuz tabi😃şuan yatıyorum bir gece burda kaldım bu gün çıkacağım inşallah herşeye değermiş gerçekten ayaklandım kendim tuvalete gidiyorum yemeğimi yiyorum bebeğimle ilk günden de olsa ilgilenebiliyorum evde daha rahat olacağını düşünüyorum 😇imkanınız varsa normal yapın derim böyle oldu işte sormak istediğiniz soru varsa cevaplayablrm