• DoğumKonya
  • Beyhekimde doğum yaptım kızlar 40+5 de sormak istedikleriniz varsa alabilirimm

Sedaaa11 beyhekimde iki kez doğum yaptım 😍 Ayşegül kebapçılar la ilk o hastanede tanıştım hatta severim o hastaneyi

Aysedgl iki.gun yatiriyorlar sezaryende. Özel oda rahat oluyor. Özel oda ayarlayın derim
    Hemşire ve doktorların yaklaşımı benim çok hoşuma gidiyordu. İyiler ben seviyorum.beyhekimi

Aysedgl Bende orda yaptım,özel olduğu için size ait oda veriyorlr ve direk bebeği babasına gosteriyorlar sonra sizin dikisleriniz atılırken yaniza getirip yanaginiza koyuyorlar sonra odaya alıyorlar ve odaya çıktıktan sonra size kontorele geliyorlar hal hatır soruyorlar sonra diyetisyen geliyor bilgilendiriyor benim öyle olmuştu

Cgdem123 ucreti ne kadar oluyorki ben hic bilmiyordum devlet hastanesi sonucta beyhekim ya ben kime bildirecegim ki ozel.oda istedigimi acaba

Aysedgl 2 ay önce doğum yaptım 10.500 verdik onlar ayarlıyor size odayı çıkar çıkmaz odanız hazır diyorlar çok iyi davrandılar istediğin soruyuda sorabilirsin ebelere

Aysedgl kontrole gittiğinde bi sor istersen. Eşim ilgileniyordu o konularla ben bilmiyorum pek nasıl ayarlaniyor

Aysedgl bende ömer beyde takipliydim evet normal oldu ilk baş nazan hanım vardı sonra hasan bey devraldı nöbeti o vardı

Yarendemir araştırma hastanesi olduğu için ücretsiz canım teşekkür ederim