Sedaaa11 Beyhekim hangi şehirde doğum yaptınız ?
Beyhekimde doğum yaptım kızlar 40+5 de sormak istedikleriniz varsa alabilirimm
Cgdem123 pardon doktorunuz kimdi ? Sakarya da değil mi
elanur5421- Konya
- Düzenlendi
elanur5421- evet Sakarya’da Ertan çelik bey
Yarendemir araştırma hastanesi olduğu için ücretsiz canım teşekkür ederim
elanur5421- konya canım
Aysedgl gerçekten çok tereddüt ediyordum ebeler ve hastane konusunda evet doktorum iyiydi ama kim nöbetciyse o giriyor diye de tereddüt ediyordum gece geldim ben sancım 2.30 da başladı 5.30 da geldim acilden girdim gayet sakin sessiz hastane zaten nstye bağlandım bağlayan hemşre de iyiydi doğumun başlamış bile senin dedi 4 cm di açıklık sonra yatış verildi nazan hanım alttan muayene etti açıkcası pek ısınamadım sonra yatışım yapıldı 8 de nöbet değişimi oldu yeni ebeler ve hasan bey geldi sancım giriyordu ara ara 5 6 cm oldu sonra suni sancı verelim dediler normalde karşıydım ama yolu yarılamıştım kabul ettim bağlandı allahtan uzun sürmedi bi saate kalmadı 8 cm oldum artık sancı gelince ıkın dediler dediklerinş yaptım bebek aşağı gelince artık çatala çıkardılar tabi ıkınırken de suyum patladı hiç ıkınırken kendinizi kasmayın yok gaz çıkarır mıyım yok tuvaletimi yapar mıyım demeyin utanmayında akışına bırakın ve ebeler o kadar ilgiliydiki fadime ebe vardı her dk ilgilendi her an beraber hareket ettik ıkınma sürecini çok iyi geçirdin dedi çok iyi sabrettin dedi bende sizler sayesinde dedim doktor hasan beyde doğum anında karnıma bastırdı sonra kesik atıldı ilk doğumum diye ve diktiler doğum sonrası dikiş ağrısı o kadar çok değil ağrı kesici kullanıyorsunuz tabi😃şuan yatıyorum bir gece burda kaldım bu gün çıkacağım inşallah herşeye değermiş gerçekten ayaklandım kendim tuvalete gidiyorum yemeğimi yiyorum bebeğimle ilk günden de olsa ilgilenebiliyorum evde daha rahat olacağını düşünüyorum 😇imkanınız varsa normal yapın derim böyle oldu işte sormak istediğiniz soru varsa cevaplayablrm
Sedaaa11 nazan hanimi bi kac kere bende gozuktum evet bende isinamadim iyi olmus nobet degisimi olmasi sanirim hasan beyde yeni geldi oraya bilmiyorum evet kim nobetciyse o giriyor insallah bende normal istiyorum ama.nasip 36+3 um daha var galiba cuma kontrolum var ama heyecanla bekliyorum uzun uzun anlattiginiz icin cok teşekkür ederim
Cgdem123 bende sevilay hanıma gidiyorum da hastaneden memnun kaldınız mı nasıldı
elanur5421- kaldım gayet ilgililer bebek odaya gelir gelmez memenize tutturuyr gerekli bilgiyi veriyorlar daha sonra diyetisyen geliyor oda gerekli bilgiyi veriyr memnun kaldim
Aysedgl bende belimden başladı böyle regl sancısı gibi bi tık zoru belime ağrı girince nstde çoj çıkmadı ebe dedi o kasılma dedi sancının karında olması gerek dedi suniyi verince zaten belli bi saaten sonra karın sırt beraber oldu ve her sancıda alttan baktılar 7 8 oldu yalan yok gözünü korkutmak istemem son zamanlarda artık doğuma yakın karın kısmında sanki çocuk çıkacak gibi ağrı oldu bağırdım çağırdım hemşireyi bişe geliyor diye suyum patladı ama rabbim o sabrı öyle bi veriyor ki herkese böyle kolay doşum versin evet zorluğu var ama şuan bebeğime bakıyorum kendimle ilgileniyorum banyo yapıyorsun herşey çok güzel umarım sende normal yaparsın son ana kadar bekle 41 e kadar bekle beni bu gün sunşyle alacaktı ama allah gönderdi şükür kendi sancımla başladım
Sedaaa11
Öncelikle gözünüz aydın Allah hayırlı uğurlu eylesin:)
Bende hep merak ediyordum Burda doğum yapanları.. sancı çekerken kimseyi alıyorlar mı? Bir de sonrasında baba ve aile gelebiliyor mu ziyarete Selçuk tıpta 9. Katta doğum yapanlar ve kolay kolay almıyorlar aileyi
Sedaaa11 bende Beyhekim Rukiye hocaya gidiyorum 1 oğlum var şimdi 13 haftalığız nasipse bende orada yapacağım inş ilk doğumum normaldi inş bundada öle olur hayırlısı ile ☺️