15 günlük olduk bilee 😍 sonunda bende doğum hikayemi paylasiyorum sizlerle😍 çok uzatmadan başlıyorum. 7 kasim salı günü sabah 7:30 da hastaneye gittik eşim ben ve kayınvalidem. Hemen yatışım yapıldı. Odama aldılar hemencecik bütün kıyafetlerimi çıkarıp ameliyat önlüğü giydirdiler. Yatağıma uzandım varis çorapları giydirip damar yolu açtılar ve ameliyathaneye yolculuğum başladı. Eşime el salladım ve ameliyathaneye girdik. Herşey çok güzel gidiyordu çünkü doktorum ve ekibi acayip neşeli insanlar 😍 ameliyathanede Mezdeke çalıyordu 😄 bütün ekip neşeyle bı yandan oynayarak bi yandan beni motive ederek adım adım ilerlettiler. Sondami belden uyuşma gerçekleştikten sonra istemiştim. Dördüncü kez sezaryen olacağım için baya tecrübeliydim o yüzden belden vurdukları iğneyi enjeksiyon sırasında hiç kimildamadim canım çok azcik acıdı tabi ama olur o kadar. Sonunda belden asagim uyuştu ve canım doktorum ameliyathaneye teşrif etti. Hal hatir muhabbet derken saat 8:35 te bebegimin sesini duyduuum. Nasıl bir ağlama geldi anlatamam. Sonra bebeğimi öptürduler biraz yanımda tutup gerekli bakımları yapmak üzere çocuk doktoru eşliğinde götürdüler. Karnımdaki dikiş nakıs😄 işlemleri bittikten sonra Benide uyandırma odasına aldılar. Acayip titredim üşüdüm ama mutluydum bebeğim sağlıklı bı şekilde dünyaya gelmişti artık.. sonra beni odama götürduler. Odaya bi girdikki bebeğim eşimin kucağında. Annem de gelmiş çoktan 😌 hastane ekibi olarak çok güzel ilgilendiler çok güzel bı süreçti. 38+0 da 3 kilo 25 gr oglum oldu. Elhamdülillah. İsmini Muhammet Alparslan koyduk. Şu an yanıbaşimda uyuyor mışıl mışıl. Nasıl güzel kokuyor anlatamam. Rabbim isteyen herkese tattirsin. Hamile anneleer sizde inşallah sağlıkla sihhatle kucağınıza alırsınız. Hepinizi öpüyorum Allah’a emanet olun. Ben artık happykids e geciyorum. Haklarınızı helal edin. 😍😍😍😘😘😘

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyütmek nasib olsun 🤲🏻 Adın ne acaba bir arkadaşıma o kadar cok benzettim ki seni ☺️🌸

MaşaAllah Rabbim hayırlı, salih evlatlar dan eylesin. Okurken çok mutlu oldum. Benimde 3.sezeryanım olacak. Darısı başıma inşaAllah 💕🤲

Dodomom bende korkuyordum kuzum ama hatta o kadar kolay geçti ki doktorun elinden de fark ediyormus sanırım. Ameliyatına giren doktor profesördü. Maşallah dikiş yerim öyle güzel iyilestiki. Beş e kadar yaptırıyormus 🙈 teşekkürler güzel temennilerin icin

Zelalnisa inşallah sağ selamet sende alırsın yavrunu kucağına kuzumm. Çok teşekkür ederim amin amin amin 🤲🏻🤲🏻😍

AyiPeddington Rabbim sizlere bağışlasın inşallah 🤲🏻 Bende ikinci olacağım ama yolun başındayım herkeste bi ikinci çok zor algısı var şimdiden tedirgin oldum 🥺 ama sizin sayenizde bi nebze de olsa rahatladım 🥰

ArelinAnnesi1 kesinlikle etrafın lafına bakma kuzum. O kadar rahat bi ameliyat gecirdimki anlatamam yani. Mis gibi kalktım ayağa. Rabbim sağ selamet kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻😍

AyiPeddington resmen su serptin hangi hastane yaa 🙏😍 ben 5 haftalik hamileyim fakat şimdiden dogum korkusu sardı sacma bi sekilde. Gerginim panigim oyuzden sezeryan dusunuyorum aslinda genel dusunuyorum panik olduğumdan ama sizin bu yorumunuz okadar hoşuma gitti ki💜😍

AyiPeddington hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün 🤲🏻Bende 4. Sezaryenimi olacam allah izin verirse birazda korkuyorum 4. Olunca bi sıkıntı yaşarmıyım diye 2 oğlum bi kızım var bunun cinsiyetini daha öğrenemedim hayırlarla gelsin