hayalim35 dilaraRecep giydirmicem zaten eşime sordum napabiliriz çantaya die arkadaşın üstüne aynı kumaştan dikemez mi yapabilir dedi olmazsa da söylerim yapsın sana bi tane die bakalım daha erken bunlar için
hayalim35 canss_96 hiç bilmiyorum benim eltime gelmişti o verdi bana şuan burda değil konuşursam sorarım ona
Sumeyyenur1 hayalim35 bari kullanılcak bişey gönderseler . Bakıyorum başka belediyelere bez ıslak mendil pişik kremi bizimki de kitap ve üzerinde kocaman İzmir belediyesi yazan kıyafetler gönderiyor kim giydircekse
hayalim35 dilaraRecep ya kaç kere foto atmaya çalıştım olmadı başka resim olur bi o olmuyor beynim yandı🤯
hayalim35 Sumeyyenur1 giydirilmez ki Bakalım kapatabilirsem çantadaki yazıyı kullanıcam kapatamazsam kullanamam
Bceylan dilaraRecep merhaba siz aradiniz mi Bende Kocaeli’de oturuyorum nereyi aramam lazım 29 haftaligim
Elfve hayalim35 İzmir büyükşehir belediyesinin verdiği çanta rezalet ya hastane çıkışında bile belediye yazıyor çöp. Kemalpaşa belediyesinden aldık onunki güzeldi