hayalim35 dilaraRecep izmirde de çanta ve hastane çıkışı veriyorlar benm eltime gelmişti bana verdi ama bnm çantanın üstünde yazı var izmire hoşgeldin bebek die nasıl sökerim bilmiom
fatos2404 dilaraRecep bu paketler ilçelerde de var mıdır acaba ben Amasya nın küçük bir ilçesinde yaşıyorum
acarsmom dilaraRecep bende başvuru yaptım ama hala süreç devam ediyor ne zamana kadar edecekse iki ay oldu
dilaraRecep Firstmomfirstchild 28.haftada başvuru yapıyorsun geliyorlar cnm kocaeli belediyesi sayfasından yada kocaeli belediyesini arayarak
dilaraRecep hayalim35 üstüne değişik dekoratif böle şeyler var satılıyor tşörtlere dikiliyor onlardan alıp dik istersen
Elfve hayalim35 İzmir büyükşehir belediyesinin verdiği çanta rezalet ya hastane çıkışında bile belediye yazıyor çöp. Kemalpaşa belediyesinden aldık onunki güzeldi
Deletedmom_116 dilaraRecep ben konyadayim TC ile başvuru oluyodu doğumdan sonra bebeğin TC si ile doğum yaptım başvurdum ertesi gün geldi
dilaraRecep hayalim35 tuafiyelerde vardır cnm şimdi büyüklüğünü nerde olduğunu bilmiyorum bilsem olurmu olmazmı sölerdim
dilaraRecep Hlimee ibb doğurdukdan sonra veriyorlarmış galiba bebek kimliğiyle başvurmak gerekiyor diyorlar
2_erkekannesi_ Hlimee bende ibbde basvuru yaptim doğumun gerceklesmesini bekliyoruz dediler çoğu kisiye vermisler ama doğumu bekliyorlarmis..
hayalim35 dilaraRecep çantanın ön kısmında ve baya büyük yuvarlak altta da izmir büyük şehir belediyesi yazıyor
dilaraRecep fatos2404 olabilir istersen bir ara sor bende arayarak sorarak öğrendim yoksa sormazsan aramazsan onlar aklına gelip aramaz cnm
dilaraRecep 2_erkekannesi_ evet arkadaşıma vermişler yeni doğum yapmış kırmızı bir çantası varmış bebek kıyfeti falan varmış hatta bazısına beşik veriyor galiba ama onu kimlere verir bilmiyorum instagramda ibb belik verdiği videolara denk gelmiştim
acarsmom dilaraRecep 28 haftalıkken başvuru yaptım 🙈 şuan 32 oldum bugün aradım devam ediyor dedi süreç tekrar aramaya gerek varmı ki
Bceylan dilaraRecep merhaba siz aradiniz mi Bende Kocaeli’de oturuyorum nereyi aramam lazım 29 haftaligim
hayalim35 dilaraRecep aynen öyle yaptıkları iyiliği insanın gözüne sokuyorlar hastane çıkışının üstünde de aynı yazı var battaniyede de var eşim daha önce tekstil de çalıştı ona söyliyim bişi yapabilir mi arkadaşıda var bu tarz çanta diken ona sorsun