acarsmom dilaraRecep bende başvuru yaptım ama hala süreç devam ediyor ne zamana kadar edecekse iki ay oldu
2_erkekannesi_ Hlimee bende ibbde basvuru yaptim doğumun gerceklesmesini bekliyoruz dediler çoğu kisiye vermisler ama doğumu bekliyorlarmis..
dilaraRecep 2_erkekannesi_ evet arkadaşıma vermişler yeni doğum yapmış kırmızı bir çantası varmış bebek kıyfeti falan varmış hatta bazısına beşik veriyor galiba ama onu kimlere verir bilmiyorum instagramda ibb belik verdiği videolara denk gelmiştim
acarsmom dilaraRecep 28 haftalıkken başvuru yaptım 🙈 şuan 32 oldum bugün aradım devam ediyor dedi süreç tekrar aramaya gerek varmı ki
Bceylan dilaraRecep merhaba siz aradiniz mi Bende Kocaeli’de oturuyorum nereyi aramam lazım 29 haftaligim
hayalim35 dilaraRecep aynen öyle yaptıkları iyiliği insanın gözüne sokuyorlar hastane çıkışının üstünde de aynı yazı var battaniyede de var eşim daha önce tekstil de çalıştı ona söyliyim bişi yapabilir mi arkadaşıda var bu tarz çanta diken ona sorsun
dilaraRecep fatos2404 olabilir istersen bir ara sor bende arayarak sorarak öğrendim yoksa sormazsan aramazsan onlar aklına gelip aramaz cnm
yenidenanne34 Kizlar ibb ye dogumdan sonra mi hamileyken mi basvurmak gerekiyor bilgisi olan var mi ?
dilaraRecep yenidenanne34 bilgim yok ben sadece doğurdukdan sonra siye biliyorum ama kesin değil orda yaşamıyorum canım sen ara sor
Sevdayaz dilaraRecep 30 hafta da başvuru yapmıştım bende arayıp sonraki haftaya getirdiler. Bir de hemşire gelip emzirmeyle ilgili bilgi verdi. Çantası gerçektdn çok kullanışlı. Kardeşim de almıştı sabun tozunu çok beğendi. 🌸
hayalim35 dilaraRecep giydirmicem zaten eşime sordum napabiliriz çantaya die arkadaşın üstüne aynı kumaştan dikemez mi yapabilir dedi olmazsa da söylerim yapsın sana bi tane die bakalım daha erken bunlar için