• Öneri
  • Bebek kıyafetleri ilk yıkama tavsiyeleri

Konuyla alakası yok ama inşallah bende görürüm o günleri bi an çok heveslendim okuyunca ☹️ sürekli kayıplarım olduğu için ☹️ allah kucağınıza almayı nasip etsin
    Cansum ben açık renk beyaz koyu renk vs hepsini ayırıp yarım saatlik programda durunun bebekler için sabun tozuyla yıkadım mis gibi de kokuyor tavsiye ederim 😊
    Cansum canim bende 31. Haftamda yıkadım. Roxy matik toz deterjan kullandim. Cok koyu renk verecek kiyafeti yoktu o yüzden hiç ayirmadim ama içine renk koruyicu mendiller satiliyo markette onlardan attim yikarken. 30 derecede yıkadım cift durulama yapin diye oneriler vardi ben ilk yikamayi oyle yaptim sonra baktim kalinti falan yok tek seferde yikayip astim sinradan yikadiklarimi.
    Uni Baby’nin Sıvı deterjanı ile kısa programda yıkayıp iki kez duruladım 😊
    Cansum 30 ° de yikadim acik renklilerle beyazlari bir koyu renklileri ayri yikadim. Toz granul sabunla dalinin
    Yasmnnn çok üzüldüm rabbim size de nasip etsin en kısa zamanda inşallah en güzellerini yaşayın Allah’ın izniyle
      Çok teşekkür ederim hepinize de hepsini de dikkate alıcam çok saolun🥰💙😍🥰
      Bende omo nun sıvı deterjanını aldım yıkamak için. Birde yumoş yumuşatıcı ama yumuşatıcı kullanmayın diyenler oldu. Omo ile yıkayacağım bende ☺️
      Cansum Bende yeni bitirdim canım o işi kolay gelsin sana😄 ben genel olarak hep açık renk almışım kıyafetleri köyü renk hiç yok diyebilirim zıbınlar beyaz sadece onlarda ayırmadım 30 derecede 1 saatlik programda Dalın in sıvı deterjanı ile yıkadım yine dalının yumuşatıcısını kullandım iki kez durulattim kuruduktan sonra çoraplar haric hepsini ( battaniyeleri, çarsafları ve tüm kıyafetlerini) ütüleyip öyle kaldırdım
      Cansum bu arada çorapları eldivenlerini ve ağız mendillerini ince beyaz bir tulbentin içinde yıkadım canım makinaya kacabilir diye aklında bulunsun
      Cansum 11 haftalığız cok şükür de inş bizde o gunleri goruruz❤️
      Cansum ben ayırdım 30 dk 30 derece 12000 derecede sıktırdım maksat tozu gitsin suda geçsin zaten ütülüyorsun birde saatlerce yıkamak anlamsız bana göre baby me ‘ nin ürünlerini kullandım ama çokta sevmedim ikinciye başka deterjan alırım büyük ihtimalle
      Cansum bir sürü bebek deterjanı var onun içinbi şey diyemem ben baby& me ile yıkadım ve her şeyi ütüledim bence bebeğin her şeyi ilk giyeceği için ütülenmeli:)
      Hepinizden allah razı olsun herkeste sağlıkla kucağına alsın inşallah evet bende hepsini ütüleyip dolaba yerleştircem inşallah hem daha hijyenik hemde tertemiz giymiş olur inşallah çok saolun yardımlarınız için 💞🥰😍
      Cansum dalin toz granül sabun ve dalin yumuşatıcı ile makinenin baby alergy plus programında yıkadım.
      Cansum baby me nin toz granül sabunu ve dalinin yumuşatıcısıyla 30 derecede 30 dk yıkadım beyazlar koyu renkler maviler ve renkliler olarak ayırdım sıktırma yapıp astım 2 günde kurudular ☺️
      Teşekkür ederim ❤️