32 haftalık hamileyim bu hafta artık herşeyi yıkayayım diyorum çantamızı hazırlıyorum aynı zamanda bebeğin kıyafetlerini hangi deterjanla yıkıyorsunuz kaç derecede yıkadınız birde renkli beyaz ayırıp mı yıkayayım 💙
Bebek kıyafetleri ilk yıkama tavsiyeleri
Konuyla alakası yok ama inşallah bende görürüm o günleri bi an çok heveslendim okuyunca ☹️ sürekli kayıplarım olduğu için ☹️ allah kucağınıza almayı nasip etsin
Cansum canim bende 31. Haftamda yıkadım. Roxy matik toz deterjan kullandim. Cok koyu renk verecek kiyafeti yoktu o yüzden hiç ayirmadim ama içine renk koruyicu mendiller satiliyo markette onlardan attim yikarken. 30 derecede yıkadım cift durulama yapin diye oneriler vardi ben ilk yikamayi oyle yaptim sonra baktim kalinti falan yok tek seferde yikayip astim sinradan yikadiklarimi.
Uni Baby’nin Sıvı deterjanı ile kısa programda yıkayıp iki kez duruladım 😊
Cansum 30 ° de yikadim acik renklilerle beyazlari bir koyu renklileri ayri yikadim. Toz granul sabunla dalinin
Çok teşekkür ederim hepinize de hepsini de dikkate alıcam çok saolun🥰💙😍🥰
Bende omo nun sıvı deterjanını aldım yıkamak için. Birde yumoş yumuşatıcı ama yumuşatıcı kullanmayın diyenler oldu. Omo ile yıkayacağım bende ☺️
Cansum Bende yeni bitirdim canım o işi kolay gelsin sana😄 ben genel olarak hep açık renk almışım kıyafetleri köyü renk hiç yok diyebilirim zıbınlar beyaz sadece onlarda ayırmadım 30 derecede 1 saatlik programda Dalın in sıvı deterjanı ile yıkadım yine dalının yumuşatıcısını kullandım iki kez durulattim kuruduktan sonra çoraplar haric hepsini ( battaniyeleri, çarsafları ve tüm kıyafetlerini) ütüleyip öyle kaldırdım
Cansum bir sürü bebek deterjanı var onun içinbi şey diyemem ben baby& me ile yıkadım ve her şeyi ütüledim bence bebeğin her şeyi ilk giyeceği için ütülenmeli:)
Kurutma makinası kullanan oldu mu🙄
Hepinizden allah razı olsun herkeste sağlıkla kucağına alsın inşallah evet bende hepsini ütüleyip dolaba yerleştircem inşallah hem daha hijyenik hemde tertemiz giymiş olur inşallah çok saolun yardımlarınız için 💞🥰😍
Teşekkür ederim ❤️