• Öneri
  • Bebek kıyafetleri ilk yıkama tavsiyeleri

Cansum 11 haftalığız cok şükür de inş bizde o gunleri goruruz❤️
Cansum ben ayırdım 30 dk 30 derece 12000 derecede sıktırdım maksat tozu gitsin suda geçsin zaten ütülüyorsun birde saatlerce yıkamak anlamsız bana göre baby me ‘ nin ürünlerini kullandım ama çokta sevmedim ikinciye başka deterjan alırım büyük ihtimalle
Cansum bir sürü bebek deterjanı var onun içinbi şey diyemem ben baby& me ile yıkadım ve her şeyi ütüledim bence bebeğin her şeyi ilk giyeceği için ütülenmeli:)
Hepinizden allah razı olsun herkeste sağlıkla kucağına alsın inşallah evet bende hepsini ütüleyip dolaba yerleştircem inşallah hem daha hijyenik hemde tertemiz giymiş olur inşallah çok saolun yardımlarınız için 💞🥰😍
Cansum dalin toz granül sabun ve dalin yumuşatıcı ile makinenin baby alergy plus programında yıkadım.
Cansum baby me nin toz granül sabunu ve dalinin yumuşatıcısıyla 30 derecede 30 dk yıkadım beyazlar koyu renkler maviler ve renkliler olarak ayırdım sıktırma yapıp astım 2 günde kurudular ☺️
Teşekkür ederim ❤️
Cansum renklerini ayırmadım çünkü 15 dakikalık programda soğuk suda yıkadım dalan roxy kullandım toz deterjan bir ay olmuştur dolaba koyalı hala açınca mis gibi kokuyor. Yalnız dalan roxy sabun tozu olduğu için çift durulama yaptım ben
Yasmnnn benimde 3 kaybım var 5 tıllık evliyim canım yanlız değilsin merak etme Rabbim nadip etti 36+5 haftaya geldim bu gebeliğimde ne zorluklarla Rabbim sanada nasip edicek İnşAllah içini gerah tut 🤲🏻🤗
Bilinmeyen34 benim kurutma makinam var ama küçülür diye atmadım zaten minnacıklar o riski göze alamadım çünkü kurutma makinası bir miktar küçültüyor
Cansum canım ben dalan roxy kullandım 30 derecede 30 dakika çift durulama ile yıkadım kıyafetlerini ben renklileri ayırdım öyle yıkadım . battaniye yorgan nevresim vs onları 30 derecde 1 saat yine çift durulama ile yıkadım 🙋🏻‍♀️
Cansum tenkli bryaz ayırdık
Önce makineyi boş 90 derecede çalıştırdım kazan temizliği yaptım
Sonra çamaşırla sabun tozuyla 30 derece 30 dk 800 devirle yıkadım
Cansum renkli beyaz ayırın bebekler içşn deterjanlar var onlarla yıkayın
Cansum roxy lavantalı ile 30 derece 39 dakikada 700 devir ile yıkadım misler gibi olmuştu
Teşekkür ederim 💞💙🐣