Uni Baby’nin Sıvı deterjanı ile kısa programda yıkayıp iki kez duruladım 😊
Bebek kıyafetleri ilk yıkama tavsiyeleri
Cansum 30 ° de yikadim acik renklilerle beyazlari bir koyu renklileri ayri yikadim. Toz granul sabunla dalinin
Çok teşekkür ederim hepinize de hepsini de dikkate alıcam çok saolun🥰💙😍🥰
Bende omo nun sıvı deterjanını aldım yıkamak için. Birde yumoş yumuşatıcı ama yumuşatıcı kullanmayın diyenler oldu. Omo ile yıkayacağım bende ☺️
Cansum Bende yeni bitirdim canım o işi kolay gelsin sana😄 ben genel olarak hep açık renk almışım kıyafetleri köyü renk hiç yok diyebilirim zıbınlar beyaz sadece onlarda ayırmadım 30 derecede 1 saatlik programda Dalın in sıvı deterjanı ile yıkadım yine dalının yumuşatıcısını kullandım iki kez durulattim kuruduktan sonra çoraplar haric hepsini ( battaniyeleri, çarsafları ve tüm kıyafetlerini) ütüleyip öyle kaldırdım
Cansum bir sürü bebek deterjanı var onun içinbi şey diyemem ben baby& me ile yıkadım ve her şeyi ütüledim bence bebeğin her şeyi ilk giyeceği için ütülenmeli:)
Kurutma makinası kullanan oldu mu🙄
Hepinizden allah razı olsun herkeste sağlıkla kucağına alsın inşallah evet bende hepsini ütüleyip dolaba yerleştircem inşallah hem daha hijyenik hemde tertemiz giymiş olur inşallah çok saolun yardımlarınız için 💞🥰😍
Teşekkür ederim ❤️
Cansum renklerini ayırmadım çünkü 15 dakikalık programda soğuk suda yıkadım dalan roxy kullandım toz deterjan bir ay olmuştur dolaba koyalı hala açınca mis gibi kokuyor. Yalnız dalan roxy sabun tozu olduğu için çift durulama yaptım ben
Yasmnnn benimde 3 kaybım var 5 tıllık evliyim canım yanlız değilsin merak etme Rabbim nadip etti 36+5 haftaya geldim bu gebeliğimde ne zorluklarla Rabbim sanada nasip edicek İnşAllah içini gerah tut 🤲🏻🤗
Bilinmeyen34 benim kurutma makinam var ama küçülür diye atmadım zaten minnacıklar o riski göze alamadım çünkü kurutma makinası bir miktar küçültüyor
- Düzenlendi
Cansum canım ben dalan roxy kullandım 30 derecede 30 dakika çift durulama ile yıkadım kıyafetlerini ben renklileri ayırdım öyle yıkadım . battaniye yorgan nevresim vs onları 30 derecde 1 saat yine çift durulama ile yıkadım 🙋🏻♀️