Yesilhome tüp bebek mi 70 tuttu canım
Tüp bebek
gizemmreee yok hepsi içinde ilaç tüp bebek bazı özel tedavi oldum kök hücre filan birde hamile kalınca da üç ay ilaç kullandım hepsi dahil bu fiyata toplamı yani
Yesilhome çok iyi tutmuş gerçekten benim 120 bini buldu ilaçlar herşey dahil
Busearslnn şöyle söyliyim ben doktorumla anlaştım ilaçlarımı erken aldım onlar saklama koşuluna göre sakladılar sağolsunlar yumurta toplama filan geçen sene oldu aralıkta olmuştu transfer içinde anlaşmıştım öncesinde ödeme yapmıştım şimdi ki fiyatlar daha uçuk
Yesilhome evet çok iyi gerçekten hangi şehirde yaptırdın canım
Yesilhome heee daha önce yaptığın için ödemeyi o yüzden böyle
gizemmreee istanbul ataşehir canım
Tüp bebek yaptıracaklara tavsiye ederim kök hücreyi kesinlikle faydalı transferden bi kaç gün önce kan veriyosun kanını ayrıştırıp kök hücre halinde rahime yapıyorlar iyikide yaptırmışım tutma şansını yükseltiyor
Yesilhome kök hücre dediğin senin kanından ayrıştılanı senin rahmine koyuyorlar değil mi rahmi canlandırıyor yanlış mı biliyorum
gizemmreee kuzum hiç stres yapma benim de ikinci denemem ilk denememde de pozitif sonuç almıştım 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ben 10uncu haftada öğrendim dünyam başıma yıkıldı sandım 4 ay sonra ikinci transferi oldum ama benim hiç umudum yoktu ağladım defalarca çok düşündüm çok kafama taktım ama sonuç ikizlere hamile olduğumu öğrendim ikisinin de kalp atışını duydum ta ki yine 7. Ci haftaya kadar tekinin yine kalbi durdu şuan tek bebekle devam ediyorum 16+5 olduk çok şükür diyeceğim o ki herşey olacağına varır üzülme rabbim emeklerini bu yolda çaba gösteren emek veren kullarının kucağını boş bırakmasın inşallah ❤️
Yesilhome canım onu bende yaptırdım gebelik aşısı dediler bana embriyoların rahme tutunmasını artırıyor dedi doktorum bende faydasını gördüm çok şükür
Neslihan500 başın sağolsun canım çok üzüldüm olmamasından da acı olup kaybetmek tabi ki rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tez zaman da kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ tek embriyo ile mi ikiz oldu çift mi
Neslihan500 oldu mu canım senin de pozitif mi ?
Yaprak- 8.500 yaptırdım
- Düzenlendi
gizemmreee inşşallah canm Allah razı olsun çift embriyo transferi oldum canm
gizemmreee evet canm pozitif oldu çok şükür
Neslihan500 çok şükür kaç haftalık ❤️
gizemmreee kuzum ben test yaptım 5. Gün bugün Negatif 😢artık nasıp