36 haftada yaptı doktorum bana da ☺️ korkulacak hiç bişey yok acımıyor bile 15 20 saniye sürüyor
NNeslihan500
- 6 Nis 2024
- 7 Eki 2023 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Çatal muayenesi tartışmasında
- Kaç haftalık oldunuz? tartışmasında
-Themother- 37 haftalık olduk oğluşumla 🥰 rabbim hepimizin evladını sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🐣🥰
- Kızlar/bebek kanala girmemiş tartışmasında
Kızlar bende 36+5 im Bana da doktorum dün kontrolde bebeğin kafası kanalın başında dedi haftaya çarşamba tekrar kontrole gideceğim acaba kanala girer mi ?
- Hafta güncellemesi gece uykusuzluğu devam mı tartışmasında
28+1 olduk oğluşumla 🥰🤰🏻
- Son 99🥳 sonunda bana da yazmak nasip oldu😊 tartışmasında
- Düzenlendi
Ozgurgok benim de zorlu bi süreç çok şükür aramızda 1 gün var bende de şafak 100 şükür bu günleri gösteren Rabbime 🤲🏻🐣🧿
12Basakkk erken yapmışsın kuzum banada 2 embriyo transfer edildi ilk transferimde 5 gün yaptım hemen silik çizgi çıktı 7. Haftada kalp durması ile kürtaj oldum ikinci transferim de yine aynı şekilde 2 adet 5 gün embriyosu transfer edildi 7 gündü sanırsam çok çok zor gördüm ve ikisinin de tutunmasına rağmen şimdi 20+3 günlüğüz ikizimizin tekinin yine kalbi durdu ama tek olarak çok şükür sağlıklıyız binlerce kez şükürler olsun umudunu kaybetme bol bol Avakado kabak çekirdeği ye rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah bu yolda çaba veren tüm kardeşlerime nasip etsin 🤲🏻
- Erkek Bebek İsimleri 🩵 tartışmasında
Asil28 eşimin ismi yunus Emre
Emre ismi eşimin fikri 🤣 - Erkek Bebek İsimleri 🩵 tartışmasında
Bende kayın babamın adını koyacağım eşimin ricasi üzerine yavuz isminin yanına Buğra Kerem Emre sizce hangisi veya önerilere açığım ☺️
busravrc var kuzum benimde böyle çıktı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
- Hissetme tartışmasında
- Düzenlendi
2.ci hamileliğim 16 haftada hissettim 🙃
- Tüp bebek tartışmasında
gizemmreee evet canm pozitif oldu çok şükür
- Düzenlendi
gizemmreee inşşallah canm Allah razı olsun çift embriyo transferi oldum canm
Yesilhome canım onu bende yaptırdım gebelik aşısı dediler bana embriyoların rahme tutunmasını artırıyor dedi doktorum bende faydasını gördüm çok şükür
gizemmreee kuzum hiç stres yapma benim de ikinci denemem ilk denememde de pozitif sonuç almıştım 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ben 10uncu haftada öğrendim dünyam başıma yıkıldı sandım 4 ay sonra ikinci transferi oldum ama benim hiç umudum yoktu ağladım defalarca çok düşündüm çok kafama taktım ama sonuç ikizlere hamile olduğumu öğrendim ikisinin de kalp atışını duydum ta ki yine 7. Ci haftaya kadar tekinin yine kalbi durdu şuan tek bebekle devam ediyorum 16+5 olduk çok şükür diyeceğim o ki herşey olacağına varır üzülme rabbim emeklerini bu yolda çaba gösteren emek veren kullarının kucağını boş bırakmasın inşallah ❤️
- Cinsiyetimizi öğrendik kızlar 🐣🌸 tartışmasında
Cinsiyettahminidolunayes
12 haftalığız tahminde bulunurmusunuz lütfen?
Benim doğum tarihim 29.06.2000
Eşimin doğum tarihi 15.01.1992
İlk beta 497
17 Temmuz - Bana da cinsiyet tahmini yapabılır misiniz tartışmasında
canparelerim_
12 haftalığız bana da tahmın de bulunurmusunuz
- Cinsiyet tahmini yapabilenler 🥰 tartışmasında
Cinsiyettahminidolunayes
12 haftalığız tahmin de bulunabilir misiniz ?
- Cinsiyet tahmini yardımcı olur musunuz tartışmasında
- Düzenlendi