Arkadaşlar özelde tüp bebek ücreti nedir öğrenebilir miyim inşallah gerek kalmaz da bilmek istedim 😔
Tüp bebek
Happ canım tedaviye ve yaptıracağın yere göre değişiyor tabi ki benim yaptırdığım yer Bursa’da araştırdığım en uygun yerlerden biriydi Eurofertil tüp bebek merkezi mayısda ilk tüp bebek ücreti olan ilaçlar dahil 55 bin kadar gitti 28 ekimde 2. Transferimi oldum dondurulmuş embriyolarım olduğu için sadece transfer ve embriyo glue parası verdim 22 bin tuttu ilaçlar da 5 bin falan tuttu
gizemmreee anladım çok teşekkür ederim ben yeni hsg çekildim doktorum şubata kadar ilaçlara devam edip deneyin dedi ilk olarak çatlatma aşılama falan düşünüyorum eğer olmazsa da belli de olmuyor doktorun ne diyeceği o yüzden öğrenmek istedim
Happ canım sorun yok mı infertilite mi?
gizemmreee polikistik varmış ilaçları kullanıyorum eşimde de sperm ve ileri hareket düşük çıktı ortalama daha doğrusu o yüzden şubata kadar deneme olacak tedavinin 2. ayındayız ilaç tedavisi hsg ve sperm testi oldu sadece şimdilik
gizemmreee Olucak inşallah sen ferah tut içini 🙏🏻❤️
Happ inşallah gerek kalmadan doğal yolla kalırsın canım ❤️
Gamze-07 Allah razı olsun canım inşallah dua et ❤️
gizemmreee inşallah canım Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahhh hamişlerin dualarını bekliyoruz 🥹💖🤲🏻
gizemmreee kuzum ne yapıyorsun nasılsın ben bugün hiç güzel uyanmadm dedim acaba tutmadı mi flaan ağlıyorum sabahtir saçma sapan kndi morelimi bozdm ya
Cansucannnnnnnn aaaa neden canım ne oldu niye öyle düşündün
Cansucannnnnnnn benim adet ve bel ağrım var
gizemmreee filmde belli oldu bariz gözüküyordu zaten canım
Özelde oldum benim toplam 70 bini buldu canım ama ben kök hücre filan da yaptırdım ekstra şeyler de oldu yani ilaç o bu derken 70 buldu şimdi de aylık muayene 1.400 tl malesef 🙈
Yesilhome anladım canım ya benim o zaman yoktu yada görünmeyen yerde miydi bilemiyorum
Yesilhome tüp bebek mi 70 tuttu canım
gizemmreee yok hepsi içinde ilaç tüp bebek bazı özel tedavi oldum kök hücre filan birde hamile kalınca da üç ay ilaç kullandım hepsi dahil bu fiyata toplamı yani
Yesilhome çok iyi tutmuş gerçekten benim 120 bini buldu ilaçlar herşey dahil
Busearslnn şöyle söyliyim ben doktorumla anlaştım ilaçlarımı erken aldım onlar saklama koşuluna göre sakladılar sağolsunlar yumurta toplama filan geçen sene oldu aralıkta olmuştu transfer içinde anlaşmıştım öncesinde ödeme yapmıştım şimdi ki fiyatlar daha uçuk
Yesilhome evet çok iyi gerçekten hangi şehirde yaptırdın canım