Bebisbg34 Kbagci aa süper ozaman sen bilirsin :)) benm cocuk şimdi dogdugunda ne vatandası olcak ben bulgaristan vatandaşiyim eşimde türk vatandaşı
Bebisbg34 Kbagci bende oturum falan yok eu vatandası oldugumdan eşime de 5 yıllık verildi suan daha yeni bı sene oldu geleli
Kbagci Bebisbg34 esinin oturumu süresiz olmasi lazim bildigim kadari ile. Avrupa vatandaslarinda bilmiyorum dogrusu cünki ben alman vatandaşıyım
FatSon9993 Kizlar birşey soracağım bebekleriniz kaçıncı haftada döndü dedi doktorunuz? Kaçıncı haftada dönüyor genel olarak ?
Kbagci FatSon9993 cok takma bence daha döner kücük daha cünki inanmazsin ama o kadar cok yeri varki orda
suzan_26 Defocuk Evet daha küçük şu üçüncü ayı bitirsem diye iple çekiyorum. Sağlıkla gelsin inşallah nerede doğum yapmayı düşünüyorsun Leipzig’de mi yoksa Gütersloh’da mı ?
suzan_26 Defocuk Normal doğum mu olacak ama bak Allah korusun ani bir şey olursa bebekle anneyi ayırıyorlar küvez ve bebek yoğun bakımı olmadığı için haberin olsun Leipzig’de anne de bebek yan yana kalabiliyor öyle bir durum olduğunda
suzan_26 Defocuk Ya kusura bakma ben yeri karıştırmışım Leipzig değil🫣 Sen 380 km var yazınca şaşırdım ben de eşimi aradım dedim bizim gideceğimiz yer neresiydi hastanenin adı o şimdi doğrusunu söyledi Lippstadt da Yarım saat mesafede 😅