Herkese Selam ben doğurdum 😊🥰 çok şükür sağlıkla geldi oğlum…kisaca bilgi yazmak istedim çünkü ben hiç detaylı bilgi bulamamıştım.. Freuen klinikte’te (üniversite hastanesinde) doğum yaptım, spinal sezeryan oldum iyiki de spinal olmuşum oğlumun ilk ağlaması ve hemen kucağıma verilmesi muhteşem güzeldi 🤤 kesinlikle korkmayın herkesin acı eşiği farklıdır tabiki ama ben 2. Günü ayağa kaldırdım ve hemen yürüdüm yavaş yavaş daha iyi oldum her yürüdüğünde. Örneğin benden 4 gün önce spinal sezeryan olan alman bir kız vardı benden aşağı yukarı 15 yaş küçüktü o 4 gündür ben yürüyemiyorum canım cok acıyor dedi.. kişiden kişiye değişir yani bu durum… kısaca gebelik şekerim hakkında da bilgi vereyim doğuma girmeden 2 ebem vardı benimle ilgilenen biri hemen kolostrum sütü sağdı iki minik şırıngaya bebek doğar doğar şekeri düşmesin diye vereceğim dedi biraz memen acıyabilir dedi eliyle bastırırken ama acımadı . Hemen şırınga ile aldı ilk sütü ve oğlumu kucağıma verdiklerinde besledi oda ağzını şapirdata şapirdata içti ☺ çok şükür ne onda, nede bende hipoglisemi olmadı.. ben sabah 9 da doğurdum, uyuşma sonrası ameliyat oğlumun sesini duymam 3-4dk sürmedi mucize gibiydi… odaya geldiğimde saat 11 di ve hemen birşeyler yemem için yemek getirdiler doğuma gelmeden bir önceki geceden aç karnimaydim ve doğum sonrası 11 de açlık şekerim 77 oldu, bir saat sonra tokluk 96 daha ilk günden gebelik şekerim uçup gitmişti ben şok 😊 oğlumda sürekli kontrol edildi kan şekeri çok şükür ikimizde iyiydik.. Bebek kilosu bahsedildiği gibi yüksek olmadı 3640 doğdu… ödemeleri gidince 3470 kaldı… ben iki gün kaldım hastanede sonra eve çıkmak istedim iyi olduğumu görüncede izin verdiler, bebek için u2 kontrolleri yapıldı oda gayet iyiydi ve artık 26. Gündeyiz birbirimize iyice alışmaya başladık.. doktorların söylediği her zor ve korkutucu şey olmadı çok şükür ..
ve o zamanlar sanki yaşanmamış gibi… Allah hepinizin yardımcısı olsun. Merak ettiğiniz başka detay varsa seve seve vaktim olunca cevaplarım. 🙋🏻♀️