_06ogretmenanne bugün tüm günüm hastanede geçti sabah 9 dan akşam 17:00 a kadar..
Kendi doktoruma gittim sabah. O bulur kesin bir şey söyler diye.. Ama o da anlam veremedi progestan ilaç kullanmaya devam et dedi. Ben bajinal yoluyla almaya korkuyorum. Hatta bugün denedim resmen ilerlemedi ucunda kaldı ittirmeye korktum. Öyle böyle çıkardım. Yeni bir tane hap alıp ağız yoluyla yuttum. Pruloton iğne yazdı. 3 günde bir kullan dedi.
Bu iğne de çok iyiymiş. Ben progestan iğnesi duymamıştım hiç. Ben ağız yoluyla hap şeklinde alıyorum. Dünkü kadar bardaktan boşalırcasına kanamam yok şuan Allah’ıma bin şükür bacaklarımın titremesi de gitti. Lakin kanamam devam ediyor. Ne kadar sürecek bilmiyorum. Bugün gün ortasında silk defa kahverengi leke gördüm. Anne bitiyor galiba diye sevinirken WC ye girip idrarımı yapmamla birlikte, tekrar aktifleşmeye devam etti.
Yoğun değil ama peçeteye silince geliyor. Bu hep WC ye kalkınca oluyor.
İdrarımı yaptıktan sonra yani..
Haftaya tekrar gel dedi doktorum. Bilmiyorum ne olacak Allah’a emanet. Kanama alanını tespit edemediler, nereden geldiğini de anlayamadı 3 doktor. Ultrasonla baktıklarında bebek iyi, kalp atılı iyi plesanta iyi dediler. Tek bir doktor sadece altımdan baktı (aynı günde 3 farklı doktor gördü beni) o da o an aktif kanama Şuan gözükmüyor dedi. Evet o anda belli durmuştu ama Şuan aktif kan maalesef var.
Bekliyorum bende ne kadar sürecek sonuç ne olacak 😢