Gizemd-01 Nasıl da birebir.. Allahım yarabbim.. Şuan kaçıncı haftadasınız..
Dün akşam saat 6 da oldu benim. Yemek yiyordum. Birden şlap diye bir şey indi bir ton altım ıslandı. Anne suyum geldi galiba diye bağırdım. Annem de kızım be suyu dedi. Koştum tuvalete.. Koşarken zaten şarıl şarıl akıyordu. İç çamaşırımda kanı görünce bağırdım. Düşük yapıyorum anne diye apar topar hastaneye koştuk. Doktor alttan bakmak istedi. Müsade edemedim, vajinusmus geçmişim var. (Büyük boru gibi bir şeydi. Tamam vajinal ultrason yapıcam dedi. Baktı. Bebeğin kalbi atıyor, bak bebek burada dedi. Plesanta da iyi görünüyor dedi. Kan düşük tehdididir dedi. Ama hocam 3 aynı doldurdum ben 13. Haftam bitmek üzere dedim. O da orası kapalı bir kutudur. Anlayamayız dedi.
E napıcam ben başıma ilk defa geliyor dedim. Özel hastane olduğu İçin yatış İçin fiyat bilgisi alın. Uyarsa bu gece yatış verelim bekleyelim dedi. Eşimi aradık geldi, devlet hastanesine gittik. Oradaki doktor da alttan bakmak istedi. Öyle böyle zarla zorla o boruyu sokarak baktı. Aktif kanamanız Şuan görünmüyor dedi. Bu gece yatış vermeyelim kanama olursa gelirsiniz. Pruloton iğne yazıcam dedi. Sebebini öğrenemeden gittim. Kendi doktorumu aradım artık iyice akşam olmuştu. Hocam ben Şuan devlet hastanesindeyim. Böyle böyle başıma bir iş geldi. Aktif kanama Şuan yok dediler ne yapacağımı bilmiyorum dedim. Sabahta kontrolüm bar yanınıza gelicem dedim. O da eve git dinlen, sabah gelirsin dedi. Tuvalete gitmeye korktum. Çünkğ her idrarımı yapmaya kalktığımda peçeteye sildiğimde kan gelmeye devam etti ama öyle çok çok değil. Normal regl olmuşsun gibi çoklukta ama rengi kıp kırmızı hala..
Gittim bu sabah kendi doktoruma alttan bakmadı. Karından baktı. Progestana devam et. O hapı kullanırken bu başına gelmesine anlam veremedim. Pruloton iğneyi de yazdı. 3 gün vurun dedi. Şuan hala her idrara çıktığımda geliyor. Artık görmek istemiyorum 😞 sizin ki iki hafta sürmüş.
Geçti sonra, bitti mi kendiliğinden.. Kaçınca haftanıza geldiniz. Bana en büyük örneksiniz şuan