Leyla1993 Aminn..
Belirsizce yatıyorum Şuan evde.. 3,5 yaşında da kızım var. Onun bakımı da ekleniyor nasıl altından kalkacağım bilmiyorum. 15 Kasımda da taşınıyoruz. Bir yandan ev toparlanması. Yataktan kalkacak halim yok. Annem sağ olsun işten 2 gün izin aldı 4 gündür onun evindeyim. Pazartesi itibariyle işe başlayacak kara kara kendimi düşünüyorum.
Kendi doktorum da anlam veremedi. Progestan kullanmana rağmen bu kada kanama olduysa iyi değil dedi. Bebeğe baktı, kalbi atıyor dedi. Plesantada da bir şey gözükmüyor dedi.
Nerden geldi o kadar yoğun kan ve birden şlap diye indi bilmiyoruz. Ağrım olmadı o kan inerken.
Şimdi pruloton iğne yazdı 3 günde bir olacaksın dedi, bugün oldum.
Haftaya gel yine bakıcam dedi.
İki haftada -3 haftada bir çağırırdı. Şiödi haftaya gel dedi işte..
Bugün 5 tüp kan aldılar. Bir çok test yaptılar crp mi öyle bir değer Yüksek çıkmış. Kanda enfeksiyon var dedi. Bende grip olduğumu Şuan iyileşmekte olduğumu, ondan kaynaklı yüksek çıkmış olabilir dedim. O kanamayı o da yapmış olabilir dedi ama enteresan bir durum var ki 4 parmak kadar pıhtı çıktı o kanamayla birlikte.. 3 farklı doktor gördü aynı gün. Biri kapalı kutu, anlayamayız dedi. Diğeri düşük tehdidi dedi. Kendi doktorum da düşük belirtisidir bu kan ama anlam veremedim dedi. Yat dinlen dediler. Yatıyorum öyle ama pazartesi itibariyle baya yoğun günler beni bekliyor hayırlısı ne diyeyim