TubaEraslan haydaa niiyee😂
Yavaş yavaş alınması gerekenler
Deletedmom_116 tahmin ettim aslında kırılıyordur bi süre sonra kesin dedim. Ay bilemedim napcam yada hiç katlamicam öyle durcak😂 en son isim bitince biraz büyüyünce katlar kaldirirm oturtacak banyo yaptırırım banyod😂
Yaseminduygulu bende 12. Haftadayim ciksietini ogrendikten sonra odasini bebek arabasini oto koltugunu oyle buyukce seyleri alicam yilbasina kadar. Ne olcagimiz belli degil evet ama hersey yilbasindan sonra cok oahalilasiyo o yizden oda yapilca oda vs alinip dursun kenarda istenirse kurmazlar.
MorKelebek54 ilk çocukmu
TubaEraslan sen hamile kalmadan al zamanın ne getireceğini allah bilir sen çok zekisin ya bu şekilde yap ozaman allaha emanetiz unutma
Niloyaaa06 bekle diye leri takma olacak olan doğumda da oluyor o zaman hiç Bisey almayalım bebeğe ben doğmadan alamaya başlamıştım 13 de cinsiyeti öğrendim direk alışverişe başladım 23 gibi tamamen bitti herseyi hazır 29 dayım yıkadım ütüledim yerleştirdim şimdide. Sonra çok zor oluyor kimseyi dinleme en rahat zamanın yavaştan başla kişisel eşyalarını ve bebeğin kileri al çok zam geliyor ateş ölçer gibi şeyleri alabilirsin canım ıslak mendil stok yap deterjan alabilirsin.
Niloyaaa06 icinden nasil geliyorsa oyle yap💖 alma erken diyenleri umursama her seyin gün gün artiyor fiyati. Ben 28 haftalikken basladm alisverise, simdi 36.haftadayim eksik bitmiyor cantamj filan ayarladim islak mendil filan gircek icine daha almadk🤦♀️ liste yap yavas yavas al. Bisey olabilir diyenlere şunu söylemek istiyorum yarina cikacagimizin garantisi yok o zaman herkes ölümü bekleyip hicbir sey yapmasin cok sacma. Guzel dusunup guzel hissetmek lazim kötuyu cagirmaya gerek yok rabbim saglikla vakitlice kavusmayi nasip etsin herkese🤲🏻 duamizi edelim rabbime emanetler💖
Niloyaaa06 biz buyuk parcalardan baslamistik almaya 10-11. Haftada. Bebek arabasi puset ana kucagi ilk aldigim urunlerdi. Kasim ayinda guzel indirimler olabiliyor o indirimlerde besik araba gibi buyuk parcalari almak mantikli olabilir. Onun disinda cinsiyeti belli olana kadar beyaz bodyler bakim urunleri biberon ates olcer kuvet gibi malzemeler alinabilir. Ben alisverise basladigimda dusuk riskim vardi ama yine de iyi ki alisverise erken baslamisim diyorum cunku ne aldiysak fiyati en az iki kat artti ve alinacak cok fazla sey var. Sezon sonu indirimlerinden de giyim alisverisleri yapmistim daha dogmadi ama onumuzdeki yaz giyecegi mayo bile dolapta hazir 😅 Ulke ekonomisi bu hale getirdi beni yarin daha pahali olacak diye aldim koydum kenara hep
Yaseminduygulu sen niye bu kadar gergosun kanks
Yaseminduygulu tatlım seninkorkutmak istemem uzmekte istemem ama yavaştan alsan iyi olur evet ne olacağı belli değil kendimiz içinde bebek içinde her an herşey olabilir kendim ilk hamile olduğumda gebelik okuluna ve pilates kursuna gitmiştim bir orda tanıştığım biri sezaryan doğuma 2 gün varken bebeğe kordon dolanması sonucu bebeğini kaybetti ve odası herşeyi hazırdı sen istersen doğduktan sonrada alsan olacağın önüne gecemezsin ogumdan 10 gün sonra kaybeden de var yavrusunu inşaallah rabbim isteyen herkese nasip eder size ve diğer hamişlerede sağ saglim hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin
Deletedmom_85 katlanır al birşey olmuyor 6 aylık olduk biz zaten banyoda kucakta yıkanıyor genelde 4 den sonra ama kovası içinde su varken dökülüyor 😂😂😂😂
Yaseminduygulu ohoooo ben geçtim o yoldan hamile olduğumu öğrendiğim gün aldım herşeyi. Sen düğünden önce çeyiz aldın mı ?
Niloyaaa06 alma diyenleri takma Allah nasip ederse bende cinsiyeti öğrenince baslicam erken daha doğmamış bebeğe dön bicmeyin gibi yada başka söylemlerle işinize karisanlari takmayın bosverin bı kaç dk sonrssina garanti yok garantimiz yok diyede alınacaklari erteleyemeyiz herşey günden güne pahalaniyor tecrübeme dayanarak soyluyom bunlari ve kimse destekçi yanında olmuyor bı çok kişi lafta oluyor
Deletedmom_85 https://ty.gl/30mrw9bckd umarım link açılıyordur bu ürünü övüyorlar ben bunu almayı düşünüyorum belki size de fikir olur ☺️
Yaseminduygulu dogru diyosun ama böyle okuyuncada heves kırılıyo ya 😭benım bır dusugum olmustu corap almıstım ılk cok kötü olmustum sonra,her an bi tehkılenın beklıyo olması o kdr ürkütücüki,isyan etmıyorum ama herkes kucagını almak istiyo alısverını yapmak istiyo,ne olcagını bilememek 🤦🏻♀️
Gezenlady atasözü de varya böyle doğmamış çocuğa don biçmeyin diye o yüzden bu benim şahsi fikrim herkes benim gibi düşünmek zorunda değil ben sadece bu şekilde yapacağım böyle söyledim diye de yanlış anlaşıldım herşey kısmet kader takdiri ilahi allahtan geliyo yarına çıkacağımız bile belli değil üzülüyoruz işte değilmi rabbim tamamına erdirsin inş bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza 🙏💕
Merve1414 amin inş tabiki oda fln düşünen arkadaşlar var onlar yapabilir çünkü yılbaşından sonra herşey pahalı olacak ben kıyafet için erken olduğunu düşünüyorum herşey allahtan 🙏
Beyzab95 geren arkadaş var o yüzden kanks
Niloyaaa06 yavastan almaya baslasan iyi olur. Unisex tulum body falan. Hergun fiyatlar artiyo. Birden bire zor oluyor. 19+4 olduk ben artik herseyini bitirdim bir tek bez ve yatagi kaldi. Her indirimdeyken birseyler ala ala bi baktim bitmis. Hem hevesleniyor insan aldikca mutlu oluyor 🤗😍