Niloyaaa06 alma diyenleri takma Allah nasip ederse bende cinsiyeti öğrenince baslicam erken daha doğmamış bebeğe dön bicmeyin gibi yada başka söylemlerle işinize karisanlari takmayın bosverin bı kaç dk sonrssina garanti yok garantimiz yok diyede alınacaklari erteleyemeyiz herşey günden güne pahalaniyor tecrübeme dayanarak soyluyom bunlari ve kimse destekçi yanında olmuyor bı çok kişi lafta oluyor

Yaseminduygulu dogru diyosun ama böyle okuyuncada heves kırılıyo ya 😭benım bır dusugum olmustu corap almıstım ılk cok kötü olmustum sonra,her an bi tehkılenın beklıyo olması o kdr ürkütücüki,isyan etmıyorum ama herkes kucagını almak istiyo alısverını yapmak istiyo,ne olcagını bilememek 🤦🏻‍♀️

Gezenlady atasözü de varya böyle doğmamış çocuğa don biçmeyin diye o yüzden bu benim şahsi fikrim herkes benim gibi düşünmek zorunda değil ben sadece bu şekilde yapacağım böyle söyledim diye de yanlış anlaşıldım herşey kısmet kader takdiri ilahi allahtan geliyo yarına çıkacağımız bile belli değil üzülüyoruz işte değilmi rabbim tamamına erdirsin inş bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza 🙏💕

Merve1414 amin inş tabiki oda fln düşünen arkadaşlar var onlar yapabilir çünkü yılbaşından sonra herşey pahalı olacak ben kıyafet için erken olduğunu düşünüyorum herşey allahtan 🙏

Niloyaaa06 yavastan almaya baslasan iyi olur. Unisex tulum body falan. Hergun fiyatlar artiyo. Birden bire zor oluyor. 19+4 olduk ben artik herseyini bitirdim bir tek bez ve yatagi kaldi. Her indirimdeyken birseyler ala ala bi baktim bitmis. Hem hevesleniyor insan aldikca mutlu oluyor 🤗😍

Ya kiz ne guzel soru sormus neden negativ enerji yukleniyor ki. Neden olumsuzu cagiriyoruz anlamiyorum. Bu kadar mi mutsuzsunuz

Yaseminduygulu ayy inşallah hep diyolar bı kucagınıza alın diyede bızlerede insan işte bı hevese kapılıp gidiyoruz hele bıde ilk cocuksa ıkı tarafta heyecanlanıyo,inşallah tabiki herşey istedigimiz gibi olur 🙏🏻

Deletedmom_85 diğerleri ile benzer bi mantık aslında o yüzden bence zor olmaz hatta direkt duşta olunduğu için etraf daha az su falan olur diye düşünüyorum 😀 ama ilk bebeğim olacak deneyimli de değilim yani fikir yürütüyorum sadece

Anne2509 ya ben şundan korkuyorum aslında. Hani musluktan akan su banyo yaparken birden soğuyup birden ısınıyor ya hiç yasadinizmi bilmiyorum ama genelde çoğu insan yaşar bunu. O an hemen suyu ayarlayamazsam üşürse diye korkuyorum yıksa bence de dah pratik hatta ben lavabo içine koyulandanbile almayı düşünmüştüm ama bu daha kullanışlı bence.

Niloyaaa06 toplu ıslak mendil,bez,alt açma bezi pişik kremleri evde kullanacağın bakım çantası organizatörü anne bebek bakım sırt çantası biberon emzik gibi ufaktan gidebilirsin 😌

Deletedmom_85 duşun içinde de bir kovaya su hazırlayabilirsiniz ki yine bu sadece duşun içinde kullanılabilen mini delikli küvet gibi bir şey 😀 hatta su akıttığı için önerilmeyen açılıp kapanan kovalar var ya zaten duşun içinde kullanacağınız için akıtması önemli değil ondan alınabilir mesela ☺️