Niloyaaa06 ben daha hamile kalmadan almaya başlamıştım. O kadar çok alınacak var ve o kadar çok zorlanıyor ki insan maddi açıdan da daha rahat oluyor insan
Yavaş yavaş alınması gerekenler
Ayseeegull işte o yüzden soruyorum yavaştan neler almam gerek il alacağım şeyler neler
Niloyaaa06 uzun kolu kisa kolu zibinlar alt üst takımlar Alttan bacak kısmından çıtçıtlı tulumlar islak mendil Tarihi uzun vadeliyse bebek bakım ürünü alınabilir özelliklerde Eğer dolap vs düşünüyorsanız dolap bebek arabası beşiği Öncelik tanınması gerekenler özellikle bunlar
Niloyaaa06 beşik, odası, anakucağı, bebek arabası, elektrikli göğüs pompası gibi büyük şeyleri alabilirsiniz Kasım indirimiyle birlikte. Hevesiniz varsa birkaç zıbın tulum falan da eklersiniz. Diğerleri yavaş yavaş alınır.. 🌿
- Düzenlendi
Niloyaaa06 önce badilerden baslayabilirsin cinsiyete bağlı değil çünkü klasik düz beyaz. Yenidoğan ve 3 ayliklardan al. Bakım malzemelerini alabilirsin. Pişik kremi, tırnak makası, şampuan, ıslak mendil, küvet takımı, deterjan vs. Kıyafetleri cinsiyete kesinlesince alabilirsin yada çok hevesin varsa unisex renklerde yeşil sarı gri vs alabilirsin. Gerçekten parça parça almak maddi açıdan daha iyi oluyo. Tek seferde çok yüksek meblağ ediyor.
- Düzenlendi
Deletedmom_116 len sana geçen yazdım görmedin herhalde bir yerde yorumlu gördüm katlanır küvet alma yazmışsın Ben katlanır almak istedim yer kaplamaması açısından fazla esya sinirimi bozuyor niye önermiyorsun canım
Deletedmom_85 ya görmedim aşko bı ara sorunluydu bildirimler falan o zamana denk gelmiş galiba valla aşko o önermiyorum Güvenilir değil ztaem katla aç Zamanla Katlanan yerlerinden sızma yapiyo Ya kendinle beraber girip yaptır kucagindaykem yada Anam babam legende Maşrafa falan Bizim kndimizin masrafasi kovası var onunla yaptırıyorum😂😂 Sıkıntılı bir ürün bence
Yaseminduygulu ya o naaıl bir düşünce tarzı ne olur alırsa ? O zaman doğumda da ölen öok oluyor bu kafayla sağlam doğsun onzaman alın siz en iyisi
Niloyaaa06 sende canım en iyisi cinsiyeti öğrenince başla alışverişe ya da ortak renk almaya bak ben öyle yapmıştım beyaz krem sarı yeşil felan almıştım hep . İnsan heves ediyor alıyor nesenn9 ayı bekleyesn
Deletedmom_85 katlanır küvet al çok iyi ama kovasını asla alma 😂
TubaEraslan haydaa niiyee😂
Deletedmom_116 tahmin ettim aslında kırılıyordur bi süre sonra kesin dedim. Ay bilemedim napcam yada hiç katlamicam öyle durcak😂 en son isim bitince biraz büyüyünce katlar kaldirirm oturtacak banyo yaptırırım banyod😂
Yaseminduygulu bende 12. Haftadayim ciksietini ogrendikten sonra odasini bebek arabasini oto koltugunu oyle buyukce seyleri alicam yilbasina kadar. Ne olcagimiz belli degil evet ama hersey yilbasindan sonra cok oahalilasiyo o yizden oda yapilca oda vs alinip dursun kenarda istenirse kurmazlar.
MorKelebek54 ilk çocukmu
TubaEraslan sen hamile kalmadan al zamanın ne getireceğini allah bilir sen çok zekisin ya bu şekilde yap ozaman allaha emanetiz unutma
Niloyaaa06 bekle diye leri takma olacak olan doğumda da oluyor o zaman hiç Bisey almayalım bebeğe ben doğmadan alamaya başlamıştım 13 de cinsiyeti öğrendim direk alışverişe başladım 23 gibi tamamen bitti herseyi hazır 29 dayım yıkadım ütüledim yerleştirdim şimdide. Sonra çok zor oluyor kimseyi dinleme en rahat zamanın yavaştan başla kişisel eşyalarını ve bebeğin kileri al çok zam geliyor ateş ölçer gibi şeyleri alabilirsin canım ıslak mendil stok yap deterjan alabilirsin.
Niloyaaa06 icinden nasil geliyorsa oyle yap💖 alma erken diyenleri umursama her seyin gün gün artiyor fiyati. Ben 28 haftalikken basladm alisverise, simdi 36.haftadayim eksik bitmiyor cantamj filan ayarladim islak mendil filan gircek icine daha almadk🤦♀️ liste yap yavas yavas al. Bisey olabilir diyenlere şunu söylemek istiyorum yarina cikacagimizin garantisi yok o zaman herkes ölümü bekleyip hicbir sey yapmasin cok sacma. Guzel dusunup guzel hissetmek lazim kötuyu cagirmaya gerek yok rabbim saglikla vakitlice kavusmayi nasip etsin herkese🤲🏻 duamizi edelim rabbime emanetler💖
Niloyaaa06 biz buyuk parcalardan baslamistik almaya 10-11. Haftada. Bebek arabasi puset ana kucagi ilk aldigim urunlerdi. Kasim ayinda guzel indirimler olabiliyor o indirimlerde besik araba gibi buyuk parcalari almak mantikli olabilir. Onun disinda cinsiyeti belli olana kadar beyaz bodyler bakim urunleri biberon ates olcer kuvet gibi malzemeler alinabilir. Ben alisverise basladigimda dusuk riskim vardi ama yine de iyi ki alisverise erken baslamisim diyorum cunku ne aldiysak fiyati en az iki kat artti ve alinacak cok fazla sey var. Sezon sonu indirimlerinden de giyim alisverisleri yapmistim daha dogmadi ama onumuzdeki yaz giyecegi mayo bile dolapta hazir 😅 Ulke ekonomisi bu hale getirdi beni yarin daha pahali olacak diye aldim koydum kenara hep
Yaseminduygulu sen niye bu kadar gergosun kanks
Yaseminduygulu tatlım seninkorkutmak istemem uzmekte istemem ama yavaştan alsan iyi olur evet ne olacağı belli değil kendimiz içinde bebek içinde her an herşey olabilir kendim ilk hamile olduğumda gebelik okuluna ve pilates kursuna gitmiştim bir orda tanıştığım biri sezaryan doğuma 2 gün varken bebeğe kordon dolanması sonucu bebeğini kaybetti ve odası herşeyi hazırdı sen istersen doğduktan sonrada alsan olacağın önüne gecemezsin ogumdan 10 gün sonra kaybeden de var yavrusunu inşaallah rabbim isteyen herkese nasip eder size ve diğer hamişlerede sağ saglim hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin