Tokyobtl ben her iki hamieliğimdede ve sonrasındada idrar enfeksiyonuydum normal doğumda çocuğa gecirmedm tek yaptığm şey Nioli yağı (asla reklam değil benim enfeksiyonum ve mantarım sadece bununla geciyor doğal yöntemde doktorum önermişti) suan 36 haftaym hergün kullanıyorum doğumda bişey olmasın diye sizede öneririm🌸

Tokyobtl ben çok çektim🥺 antibiyotik kullandım geçmedi ve çok yüksek seviyedeydi o yüzden ürolojiye gönderdi doktorum mikrop çıktı miltop türü yerleşmiş bütün antibiyotiklere karşı dirençliymiş diye geçmemiş doktorda farklı bi antibiyotik vermişti belki sizdede mikrop olabilir idrar kültürü vermenizde fayda var🙂

Tokyobtl Tek çözümü bol bol su canım dua et doğum yapınca bu durum sistit’e çevirmesin ben ilk doğumda 2 ay çektim yok böle acı bunda sürekli su içiyorum aynı şeyleri yaşamamak için. 🙏

Tokyobtl tek çaresi Yemen’e dikkat ediceksiniz
    1-paketli ürün
    2-tatli ve türleri
    3-paca iskebbe-cigkofte -ciger yemeyin inanın Bir haftaya rahatlarsın iz bana bunu kadın dogumcum demişti bende piyasada bütün ilaçlariherşey kullandım çare olmadı biryeri yaptı biryeri yıktı antibiyotik kullandım sonra mantar yaptı maf oldum
    Mutlaka yapın derim -mesaneyi temizleyen c vitamini bir litre suya portakal beye limon sıkın o sizi devamlı idrara götürecrk birde aç karnına dut kurusu yapın

Tokyobtl kuzum bende yaşadım sadece ilaç etki etmez sende dikkat et asitli acılı kızartma gıdalardan uzak dur birde ben gece bile 2lt su bitiriyorum bu konuda çok dikkatliyim 1 haftada geçti gitti tekrarında olmaz inşallah 🙏🏻

Tokyobtl benim hamilelik öncesinden vardı hamilelikte dut kurusu ile negatife döndü suan 24+6 günlük hamileyim bir aydır dut kurusu kullanıyroum düzenli

seyma3737 merhaba doktorunuza sorup nıolı kullanın ben hala kullanıyorum endeksıyonum da en yüksel 86 cıkmıstı korunmak amaçlı enfeksıyondan nıolı ıyı gelıyor ılac verdi mi doktorunuz

Hanımlar geçmeyen enfeksiyon için anti cmv ıgg anti rubela ıgg testinden mi anlaşılıyor yoksa crp mi

Elifaco doktor randevuma daha çok var 3 4 gün sonra acile tekrar idrar testi vereceğim bakalım değerim ne çıkacak

seyma3737 hım o zaman daha kolay atlatırsın yediklerine dikkat edip günlük gece bile bolca su iç

Tokyobtl ben hamileliğim boyunca kaç kere tek dozluk suda eritme kullandım hatırlamıyorum bile doğuma yakın 38. Haftada oldum ardından fitil ilaç kullanmama rağmen geçmedi peşine doğum olunca bebeğe de geçti 3 gün yoğun bakımda kaldı bebeğim

Cerkes6019 sirkeli su ile yıkayın bakın biraz yanma olucak ondan sonra hemen geçecek inşallah bende de var dı

Elffth_2017 evet tüketiyorum iç çamaşırımı ütüleyip giyiyorum antibiyotik kullanıyorum ama nafile bir kurtulsak şu enfeksiyondan Allahın izniyle 🤲🏻🥺

Tokyobtl Vajinal enfeksiyonla idrar yolu enfeksiyon aynı şey mi bilmiyorum ama çok sıkıldım bu iğrençlikten insan kadınlığından irite olur mu? Hergün iç çamaşır değiştirmek hiç bir yerde rahat edememek 35 haftalığım doktor progestan fitil verdi ağrımda olduğundan ama kullanmak istemiyorum normal doğumu engelleyebilirmiş veya bebeğe zarar verir diye başka bir çözüm yoluda bulamıyorum

Tokyobtl bende yaklaşık 4 kere felan oldum normal doğuma engel değil ki canım bu korkma 💜