Tokyobtl ben her iki hamieliğimdede ve sonrasındada idrar enfeksiyonuydum normal doğumda çocuğa gecirmedm tek yaptığm şey Nioli yağı (asla reklam değil benim enfeksiyonum ve mantarım sadece bununla geciyor doğal yöntemde doktorum önermişti) suan 36 haftaym hergün kullanıyorum doğumda bişey olmasın diye sizede öneririm🌸
Gebelikte İdrar Yolu Enfeksiyonu
Tokyobtl ben çok çektim🥺 antibiyotik kullandım geçmedi ve çok yüksek seviyedeydi o yüzden ürolojiye gönderdi doktorum mikrop çıktı miltop türü yerleşmiş bütün antibiyotiklere karşı dirençliymiş diye geçmemiş doktorda farklı bi antibiyotik vermişti belki sizdede mikrop olabilir idrar kültürü vermenizde fayda var🙂
- Düzenlendi
Tokyobtl tek çaresi Yemen’e dikkat ediceksiniz
1-paketli ürün
2-tatli ve türleri
3-paca iskebbe-cigkofte -ciger yemeyin inanın Bir haftaya rahatlarsın iz bana bunu kadın dogumcum demişti bende piyasada bütün ilaçlariherşey kullandım çare olmadı biryeri yaptı biryeri yıktı antibiyotik kullandım sonra mantar yaptı maf oldum
Mutlaka yapın derim -mesaneyi temizleyen c vitamini bir litre suya portakal beye limon sıkın o sizi devamlı idrara götürecrk birde aç karnına dut kurusu yapın
Hanımlar geçmeyen enfeksiyon için anti cmv ıgg anti rubela ıgg testinden mi anlaşılıyor yoksa crp mi
Elffth_2017 sizin değeriniz yine normal çıkmış benimki çok yüksek 2 aydır da düşmüyor 🥺
seyma3737 bol su tüketiyormusunuz
Cerkes6019 sirkeli su ile yıkayın bakın biraz yanma olucak ondan sonra hemen geçecek inşallah bende de var dı
Elffth_2017 evet tüketiyorum iç çamaşırımı ütüleyip giyiyorum antibiyotik kullanıyorum ama nafile bir kurtulsak şu enfeksiyondan Allahın izniyle 🤲🏻🥺
Tokyobtl Vajinal enfeksiyonla idrar yolu enfeksiyon aynı şey mi bilmiyorum ama çok sıkıldım bu iğrençlikten insan kadınlığından irite olur mu? Hergün iç çamaşır değiştirmek hiç bir yerde rahat edememek 35 haftalığım doktor progestan fitil verdi ağrımda olduğundan ama kullanmak istemiyorum normal doğumu engelleyebilirmiş veya bebeğe zarar verir diye başka bir çözüm yoluda bulamıyorum
Tokyobtl bende yaklaşık 4 kere felan oldum normal doğuma engel değil ki canım bu korkma 💜
HacerEnfal suyy az içme ihtimalin olmaması lazım günde 3 lt su bitirmen gerek sağlık için