27 haftalık hamileyim sadece hastanede yattığımda geçiyor ne ilaç ne bişi fayda etmiyor ama yıllardır savaşıyorum ilk bebegimi kaybettim bunuda kaybetmek istemiyorum 🥺
Gebelikte İdrar Yolu Enfeksiyonu
Btl_akkurr oda aklımda nioil yagı da aklımda ama daha çok bol su içince rahatlıyorum yoksa sag tarafım agrıyor benim
Nisanyagmurum enfeksiyondan dolayı mı kaybettin çok mu yüksekti degerin
Tokyobtl bol su tek iyi gelen bu yanında su taşı elinin altında olsun ben enfeksiyondan hastaneye yattım 15 haftalıkken tavsiye etmem cidden
Kumsal70 ben bu nioli yağını hamile kalmadan önce uyguluyordum hamile kalınca tereddüt ettim bir sıkıntı olmaz değil mi
Kumsal70 Evet nioli yağı da benim kurtarıcım çok şükür enfeksiyon olmadım🙏🙏
Cerkes6019 en büyük etken enfeksiyon denildi kanimdaki enfeksiyonu dusuremediler 14 haftalikti
Tokyobtl gebeliğin hemen hemen başından belli ara ara idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ilaç vs kullandım ama son haftalarda doktorum gerek görmediği için kullanmadım ki keşke kullansaydım doğumda bebeğime de geçmiş crp değeri 5 ile yenidogan yoğun bakımına yattık 5 gün damar yolu antibiyotik verildi. Doğumdan sonra benim de tekrar idrar yolu enfeksiyonu oldu kana geçmişti artık crp 90lardaydi dut kurusunu kaynatıp içtim ilaçsız 8 e düşmüştü doktor bile şaşırdı doktorunuza danışın gebelikte herhangi bir sıkıntısı yok diye biliyorum dut kurusunu kaynatıp için antibiyotikdan daha etkili oldu bende geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın 🙏
junior_mom2810 hamileyken kuru dutu mu kaynatip içtiniz
smeyyeav Hamileyken kuru dutumu kaynatıp içtiniz
Sword Trendyol’dan Intense natural adlı marka. Bayağı araştırdım en güvenilir olanlarından biri bu🌸
Senaysena canım 14. Hafta kullanmaya başladım 18. Haftadayım. Bazen her gece bazen 2-3 güne bir damlatıyorum rahatlatıyor hem de çamaşırda leke olmuyor nasıl söylenir bilmiyorum da akıntı olmuyor çiş yaparken ağrı olmuyor doktorunuza sorup kullanabilirsiniz uçucu yağ sonuçta hatta damlatıp kurusun öyle giyinin çamaşırınızı antibiyotikten ilaçtan daha iyi
Tokyobtl aynı durumu maalesef bende yaşıyorum doktorum bana tekrar eden enfeksiyon için Cystalıa şaşe isminde bir probiyotik verdi doğuma kadar kullanmamı söyledi enfeksiyonun tekrarlamasını önlüyormuş henüz kullanmadım ama araştırdığımda kullananlar çok memnun sizde deneyebilirsiniz
Nisanyagmurum inşallah bir daha yaşamazsın canım saglıkla kucagına al inşallah 🌸
annesininaski_ ben doğumdan sonra yapmıştım ama sanırım hamileyken iciyo yinede doktorunuza danışın
Cerkes6019 amin inşallah sağlıkla hepimiz kavusalim miniklerimize🥹
Nisanyagmurum inşallah canım 🥰
annesininaski_ evet enfeksiyonu sadece onunla yok edebildim (temizliğe camasır degisimine sıvı alımına dikkat ediyordum ama yetmiyordu düşmesine)suan negatif fakat icmeye devam ediyorum doktorumda biliyor devam ettigimi faydalı bir şey devam edebilirsin dedi