Tokyobtl bende 26 da enfeksiyon cıktı tek kullanımlık ilac verdi doktor ama gece yatarken İctim zaten sık idrara cıkıyorum 1 saat durdu vucudumda normalde 3 saat durması lazımmıs suyu da azaltmıştım gunde 3 litreden Asag su ıctım mı baslıyor sag kasığımda da agrı oldu o hafta hemen suyu cok ıcmeye basladım agrımda kesildi 28 hafta olduk tekrar idrar vermedim 30 uncu haftada vercem cidden su cok onemli Baska bisey kesmiyor ne kadar sık idrar o kadar enfeksiyon gidiyor vucuttan bide idrar rengin cok onemli suyu cok tuketıp tuketmedını enfeksiyonuda o sekilde anlayabilirsin idrar her daim berrak olsun o zaman enfeksiyon olmuyor ne zaman koyulaştı hemen su ıcıyorum bende

Benim 3. Hamileliğim hep yaşadım kasılma ağrı sızı yapıyor çok çekiyorum bebeğime geçmedi normal doğum yaptım. Şimdi 35 deyim her hafta antibiyotik yazıyor doktor ama hiç bir işe yaramıyor

Tokyobtl idrar yolu enfeksiyon için ben nioli yağı kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim 26 haftalık hamileyim şuan çok rahat geçiyor o konuda 4 yaşında kızım var ona bile kullanıyorum çok şükür kullandığımızdan beri öyle bir şikayetimiz olmadı bence bir şans verin ve kullanın sizde

Tokyobtl Nioli yağı kullanabilirsiniz ama %100 organik olmasına dikkat edin. Ben de aynı durumdan şikayetçiyim. Doktoruma danıştım ve nioli yağı kullanmamın bir sorun oluşturmayacağını söyledi. Bayağı rahatlatıyor

zeyshnn benimde 3 4 kez geçirdiğim bir olay çok şükür normal doğum yaptım bebeğim de iyi geçmedi ona sadece erken doğum tehditi yaşadım tek sıkıntım o oldu

34 haftalık hamile olarak 20. Hafta itibariyle sürekli enfeksiyon yaşadım. Bol su içtiğim halde ne yapsam önüne geçemedim. Tek kullanımlık ilaç ve antibiyotik ile geçirdim. Nioli damlattım onunda çok etkisi olmadı bende. Kronikleşti ve şuan bile en son ki kontrolde çıktı kullanıyorum ilaçları halen.

Tokyobtl ben her iki hamieliğimdede ve sonrasındada idrar enfeksiyonuydum normal doğumda çocuğa gecirmedm tek yaptığm şey Nioli yağı (asla reklam değil benim enfeksiyonum ve mantarım sadece bununla geciyor doğal yöntemde doktorum önermişti) suan 36 haftaym hergün kullanıyorum doğumda bişey olmasın diye sizede öneririm🌸

Tokyobtl ben çok çektim🥺 antibiyotik kullandım geçmedi ve çok yüksek seviyedeydi o yüzden ürolojiye gönderdi doktorum mikrop çıktı miltop türü yerleşmiş bütün antibiyotiklere karşı dirençliymiş diye geçmemiş doktorda farklı bi antibiyotik vermişti belki sizdede mikrop olabilir idrar kültürü vermenizde fayda var🙂

Tokyobtl Tek çözümü bol bol su canım dua et doğum yapınca bu durum sistit’e çevirmesin ben ilk doğumda 2 ay çektim yok böle acı bunda sürekli su içiyorum aynı şeyleri yaşamamak için. 🙏

Tokyobtl tek çaresi Yemen’e dikkat ediceksiniz
          1-paketli ürün
          2-tatli ve türleri
          3-paca iskebbe-cigkofte -ciger yemeyin inanın Bir haftaya rahatlarsın iz bana bunu kadın dogumcum demişti bende piyasada bütün ilaçlariherşey kullandım çare olmadı biryeri yaptı biryeri yıktı antibiyotik kullandım sonra mantar yaptı maf oldum
          Mutlaka yapın derim -mesaneyi temizleyen c vitamini bir litre suya portakal beye limon sıkın o sizi devamlı idrara götürecrk birde aç karnına dut kurusu yapın

Tokyobtl kuzum bende yaşadım sadece ilaç etki etmez sende dikkat et asitli acılı kızartma gıdalardan uzak dur birde ben gece bile 2lt su bitiriyorum bu konuda çok dikkatliyim 1 haftada geçti gitti tekrarında olmaz inşallah 🙏🏻

Tokyobtl benim hamilelik öncesinden vardı hamilelikte dut kurusu ile negatife döndü suan 24+6 günlük hamileyim bir aydır dut kurusu kullanıyroum düzenli

seyma3737 merhaba doktorunuza sorup nıolı kullanın ben hala kullanıyorum endeksıyonum da en yüksel 86 cıkmıstı korunmak amaçlı enfeksıyondan nıolı ıyı gelıyor ılac verdi mi doktorunuz

Hanımlar geçmeyen enfeksiyon için anti cmv ıgg anti rubela ıgg testinden mi anlaşılıyor yoksa crp mi