Mia0121

Mia0121 aldığın kilo normal sıkıntı yapma az kilo aldım diye. Ben de 24 25e kadar az almıştım. Sonradan aniden alıyorsun kiloyu.

63 ile hamile kaldım şuan 35+5 olduk 72 kiloyum. 9 kilo aldım daha alırım da kesin doğuma kadar.

Mia0121 ben 60 kilo ile hamile kaldım 2. Gebeliğim 2. Oğlum 31+4 üm 4 gün önce kilosu 1800 dü ve sadece 3 kilo almışım aslında sonrasında ben baya bir kilo verdim ilk 4 ay 54 e düştüm ebem de dediki kilo alımının 60 dam sonra sayıcam ne alaka inan bende anlamadım 😂😂😂

MiaBaslck 53 ile hamile kaldım 63 kiloyum ve daha 26.haftadayim. bende sorguluyorum benim hatam nerede diye 😂

Mia0121 27. hafta bitmek üzere 10 kilo aldım bebeğim de en son 1060 gr dı çok çabuk kilo alıyorlar muz ve kaşar tüketin bol bol

Mia0121 25 haftadayım 5 kılo aldım ebem kızıyo ama dunyaları yıyorum alamıyorum ıs ev ıkı bebe daha belkı ondandır alınmıyo kılo

Mia0121
38+6 16 kg aldım. Ama bu kilonun en az 10 kg sunu 2. trimesterda aldım. Herkes son 3 ay aşırı kilo artışı oluyor dikkat et diyip durdu ama 3. Trimester daha az kilo aldım açıkcası.

MiaBaslck bende öyleyim daha 24. Haftadayım 12 kilo aldım çok moralim bozuk ikinci gebeliğim ilkinde toplam 12 almıştım bu gebeliğimde yolun yarısında aldım o kiloyu vitamin vs kullanıoyorum değerlerden ötürü sanırım onlarda aldırıyor balık yagı vs

ElayAysen, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Hnd_01
    Beslenmeniz nasıldı acaba
    Şuan 17. Haftadayım 400 gram almışım. İlk hamileligimde 28 kilo almıştım bu hamileligimde daha dikkatli olmak istiyorum

Mia0121 ben ilk hamileliğimde 10 kilo almıştım bu sefer 37 haftalık hamileyim sadece 3 kilo aldım bebeğim 3 kilo şuan 😊

eylmz maşallah, Allah hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah ☺️😇

Seac karbonhidrat az tüketiyorum çünkü sevmiyorum 😔protein ağırlıklı besleniyorum.hamile kalmadan önce nasıl besleniyorsam o şekilde devam ediyorum.ozel birşey uygulamiyorum.sadece süt ve ceviz tüketmeye başladım gebeligimde.cok hareketli olduğum için kilo alimim çok olmadı.hatta bu hafta doktorum yasakladı yurumemi 🙈😅iş yapmami.herhangi bir erken doğum riskim yok ama ailecek görüştüğümuz doktorumuz beni tanıdığı için artık dinlenmelisin dedi.yapisal birazda.bn ilk hamileligimde 6-7 kilo almıştım.kizim 3.5 kilo civarı doğmuştu.400 Gr almışsınız gayet iyi 😍kilo alsakta mutlaka veriliyor o kilolar.onemli olan bebeklerimizin sağlıklı olması 🥰🙏

• Seac bunu yanıtladı.

Hnd_01
        Kesinlikle. İlk gebeliğimde çok bilinçsizce beslendim ve doğumum pandemiye geldi tamamen başka bi hayat şekli. İnşallah bu sefer daha bilinçli bir şekilde sadece bebeğe yarayacak yiyecekler ile devam edeceğim

Mom__041
          Bende anlamadm çok yemek yiyen biri değilim kilo alıyorum garip bir şekilde

Mia0121 bende oğlumda 20 kiloya yakın aldm şuan kızıma hamileyim 27 haftadaym 3 kilo aldm öyle pek iştahm yok canım kızım da 800 gram 🥰

Seac ayy bendee bendee 20 kilo almıştım oğlumda aşırı ders oldu şimdi ikinciye hamileyim 27. Haftamdaym 3 kilo aldım çok şükür ödem şişlik falan da yok gayet güzel ilerliyoruz darısı başınıza 🥰

• Seac bunu yanıtladı.

Seac valla canım açıkçasi özel olarak bişey yapmadım oğlumda aşırı istahliydm habire yiyordum. Kızımda tam tersi iştah pek yok günde iki öğün yiyorum öyle aralarda atıştırıyorum bişeyler başka da yok