Ayseglkrlkk 32+5 73le kaldım 79 benimde
Hamilelikte Kilo Alımı
MiaBaslck 53 ile hamile kaldım 63 kiloyum ve daha 26.haftadayim. bende sorguluyorum benim hatam nerede diye 😂
Mia0121 25 haftadayım 5 kılo aldım ebem kızıyo ama dunyaları yıyorum alamıyorum ıs ev ıkı bebe daha belkı ondandır alınmıyo kılo
Mia0121
38+6 16 kg aldım. Ama bu kilonun en az 10 kg sunu 2. trimesterda aldım. Herkes son 3 ay aşırı kilo artışı oluyor dikkat et diyip durdu ama 3. Trimester daha az kilo aldım açıkcası.
Seac karbonhidrat az tüketiyorum çünkü sevmiyorum 😔protein ağırlıklı besleniyorum.hamile kalmadan önce nasıl besleniyorsam o şekilde devam ediyorum.ozel birşey uygulamiyorum.sadece süt ve ceviz tüketmeye başladım gebeligimde.cok hareketli olduğum için kilo alimim çok olmadı.hatta bu hafta doktorum yasakladı yurumemi 🙈😅iş yapmami.herhangi bir erken doğum riskim yok ama ailecek görüştüğümuz doktorumuz beni tanıdığı için artık dinlenmelisin dedi.yapisal birazda.bn ilk hamileligimde 6-7 kilo almıştım.kizim 3.5 kilo civarı doğmuştu.400 Gr almışsınız gayet iyi 😍kilo alsakta mutlaka veriliyor o kilolar.onemli olan bebeklerimizin sağlıklı olması 🥰🙏
Mom__041
Bende anlamadm çok yemek yiyen biri değilim kilo alıyorum garip bir şekilde
Mia0121 bende oğlumda 20 kiloya yakın aldm şuan kızıma hamileyim 27 haftadaym 3 kilo aldm öyle pek iştahm yok canım kızım da 800 gram 🥰
Seac ayy bendee bendee 20 kilo almıştım oğlumda aşırı ders oldu şimdi ikinciye hamileyim 27. Haftamdaym 3 kilo aldım çok şükür ödem şişlik falan da yok gayet güzel ilerliyoruz darısı başınıza 🥰
Seac valla canım açıkçasi özel olarak bişey yapmadım oğlumda aşırı istahliydm habire yiyordum. Kızımda tam tersi iştah pek yok günde iki öğün yiyorum öyle aralarda atıştırıyorum bişeyler başka da yok