gulozgrr merhaba. Hangi Acıbadem’e gidiyorsunuz acaba? Fiyat araştırması yapıyorum muayene ve doğum ücretleri hakkında bilgilendirir misiniz?

Sofiaa İlk doğumumu Kerime Binici yapmıştı ama başka hastaneye geçmiş. Şimdi Zeynep alçöltekin hanımefendiye gidiyorum ikinciyi de o yapacak nasipse

Acıbadem Atakent. Prof epidurallı sezeryan 48 bın Genel olarak fiyatlar 40 50 bın arası

Betbet3434 valla bence yazık 50 binlira civarı bir doğuma vermek tamam konfor istiyoruz devlette doğurun demiyorum ki bende özelde doğurucam ama ortalama mütevazi bir özel hastanede de doğum uapılabilir ordada çok işin ehli doktorlar var ben Bezmialem üniversite hastanesinde doğum uapacağım şuan 20 bin aralıkta belki en fazla 25 olur

gulozgrr Anladım. Altunizade de uzman doktor epiduralsiz normal doğum 50 bin dediler ama bir de Ataşehir acıbadem doğum fiyatını öğrenmek istiyorum

dygoflz Liv hospital acıbademi filan da geçti. Hem muayene hem doğum + ek masraflar neredeyse astronomik fiyatlarda artık

Betbet3434 Söylediğiniz hastane Türkiye sıralamasında bir kalem . Haziran 2023 ‘ te Bahçelievler Memorial ’ de doğumum gerçekleşti güzel bir fiyat ödedik :)

İstinye Liv Bahçeşehir 42 bin😵‍💫😵‍💫

nazli95 bende oraya takipliyim ama galiba medipole geçicem🫤

Babydurubaby evet bende koşuyolu medipoldeyim. Mine hoca da çok iyi. Benim doktorum zuhal çelebi. Yenidoğan yoğun bakım mevcut ve hemşireler de ebeler de işinin ehli.

Koşuyolu medipol normal 12500 sezaryen zorunlu 16 bin isteğe bağlı 18 bin

eylmz evime yakın diye tercih ettim ve artık sona geldik son 15. Ama gerçekten çok uçuk…