Arkadaşlar merhaba
Doğum yapacağım hastanede normal doğum 40bin
Sezaryen 45 bin-55bin
Suda doğum 45 bin

Bir de ebe tuttum 7,5
İlk gebeliğim annem var başımda ama kanser
Başka da kimsemiz yok ebeden de vazgeçmek istemedim

Ama burada ücretleri görünce şok oluyorum
Sanki bizimki çok yüksek

İstanbul içi medipol, medikalpark vs ne kadar tam olarak

50 bin nedir ya dalgamı geçiyorlar hayır 10 bine yada devlette yapılan doğumdan artısı ne acaba onların bu bu kadar da insanları soymasalar keşke devşet hastaneleri ücretsiz yapıyor normal doğuöu orta halli özellerde 7 10 bin civarı araştırmadan yeltenmeyin sahte fiyatlara yazık günah

mervemurat16, başlığı Özel hastane doğum ücreti olarak değiştirdi.

Betbet3434 bencede aşırı pahalı medicana vs ucmuş durumda zaten benim özel sağlık sigortam oldugu için doğum parasını sigorta karşılıyor ama medilife hastanesinde arkadasım sezeryan doğum yaptı 10.750 ₺ verdi yatagı sezeryanı vs hepsi içerisinde eğer istanbul civarındaysanız ve yaşadığınız ilçe beylikdüzüne yada çapaya yakınsa o hastane gayet mükemmel hem cocuk doktorlarıda harika

Betbet3434 8 ay önce 9500 e doğum yaptım bu fiyatları görünce şok oluyorum çok pahalı 😳

Aslında mukayesemi şöyle yaptım 3-4 sene önce özelde doğumlar 5-6 bindi o zaman da ortalama bir memur maaşı 4-5bindi
        Şimdi ortalama memur maaşı 30 bin oldu 40 bin o zaman normaldir dedim, paranın bir değeri kalmadı ki
        Temmuzda arkadaşım doğurdu zorunlu sezaryen 18bine üzerine %40 temmuz zamı eklendi ağustos sonrası 27-28 oldu zorunlu sezaryenler, isteklilerde 35dir medikalpark gibi özel hastanelerde diye düşündüm
        Benim doktorum %50-60 arası zam yaptı o yüzden de fazla gözüküyor
        Epiduralli epiduralsiz her şey para olmuş
        İstanbul için sanki aşağı yukarı fiyatlar böyle ama anadolu şehitlerinde çok daha uygundur diye düşünüyorum

Normal doğumsa doğumu zaten kişi kendi yapıyor doğum annını yöneten kişi kendidir acıyı çeken yine kendidir özel hastanelerin fiyatları niye bukadar şişirdiklerini gerçekten anlamıyorum hadi sezeryan için bişey demiyorum ama normal doğum bu kadar pahalı olmaması gerekir.

dygoflz evet livi ben de düşünmüştüm vadi liv fakat benim Acıbadem

O zaman liv de doktor muayenesi 1,5 idi
          Benim 1 di bu fark bile cok cazip gelmişti

İstanbul a da yabancı olunca…

Betbet3434 aşırı pahalı ya , Ankara’da da 25 den felan başlıyor evet ozelin avantajı vardır ama orta halliyse gelirim o parayı çocuğa harcamayı tercih ederim

@Busraakay_26 aucgann_"#p29975054
          Mrrhaba bende bugun medilife beylikduzune gittim burcu betul hanima hic memnun kalmadim ikinci kizima hamileyim yuzume malesef buda kiz dedi cok sasirdjm sizin memnun kaldiginiz doktor hangisi acaba

Aytlkya 37 derece suda gevşiyor gebe ve kolay oluyor doğum havuz var herkese özel havuz örtüsü ile kullanılıyor hijyenik yani