Betbet3434 çok geçmiş olsun üzüldüm, inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize .bende 30 yaşındayım ama şunu söyleyeyim kardeşim de yenidoğan hemşiresi Koşuyolu medipolü o yüzden gidip konuşucam yenidoğan yoğun balımı varmış doktor adı mine kaymakçi çok övüyorlar isterseniz bi görüşün sizde son haftalarda doktor değiştiren çok duyuyorum

Betbet3434 bende bu hafta gidicem görüşücem hem ücreti uygun hemde iyi bir hastaneymiş Acıbadem aplus diye geçiyor maalesef inanılmaz yüksek.Ben maslak Acıbadem’e gidiyorum siz hangisine gidiyorsunuz

77Bebek35 evet var ama hepsini karşılamıyor 50 bin normal doğum diyorlar Acıbadem de 35 bin falan bizim karşılamamız gerekiyor ama medipolde yaparsam maksimum 1-2 bin ödeyeceğim gibi

Tugbacan Beylikdüzünde oturuyorsanız medihouse da kamer Tezer hocayı tavsiye ederim 6 yıllık doktorum şuan da hamileyim ona gidiyorum çok memnunum fiyatlarda medilife göre çok uygun medilife nst 300 TL’ye çektiler ben medihoseda 40 TL oduyorum

Zeytinburnu avrasya hastanesi
        Normal 15 bin Sezeryan 17 bin
        Ama bebek dostu hastanelerden baya iyiii her konuda doktorumuzdanda cok memnunuz bebek küvezde kaldımı bıle ücret talep edılmıyor 50 gun. Kan testlerı falan hersey ıcınde ücretin

Bende 9 ay önce doğum yaptım 10 bindi şimdi tekrar hamileyim şu an 35 bin dediler üstünden 2,3 hafta geçti eminim ki fiyat yine değişmiştir 😒

Betbet3434 Pendik Lokman Hekim sezaryen 21. 500 iki gece kaldık Üstüne bir de Hastane çıkış takımı verdiler üzerinde hastane adı yazıyordu ama olsun Zor günlerde giydiririm belki 😁

Bende Acıbadem’e gidiyorum. Hem muayene ücretleri hem doğum pahalı gerçekten. Ama son haftalardayım değiştirmiyorum o yüzden

@Betbet3434 çok pahalı canım medicalpark vs ben sordum 16.000 dediler baypark bayrampaşa bende mecidalparka gidiyordum bıraktım