Bende 9 ay önce doğum yaptım 10 bindi şimdi tekrar hamileyim şu an 35 bin dediler üstünden 2,3 hafta geçti eminim ki fiyat yine değişmiştir 😒

Betbet3434 Pendik Lokman Hekim sezaryen 21. 500 iki gece kaldık Üstüne bir de Hastane çıkış takımı verdiler üzerinde hastane adı yazıyordu ama olsun Zor günlerde giydiririm belki 😁

Bende Acıbadem’e gidiyorum. Hem muayene ücretleri hem doğum pahalı gerçekten. Ama son haftalardayım değiştirmiyorum o yüzden

@Betbet3434 çok pahalı canım medicalpark vs ben sordum 16.000 dediler baypark bayrampaşa bende mecidalparka gidiyordum bıraktım

Betbet3434 Acıbadem’de mi doğumunuz? Medipol esenlerin fiyatı zorunlu sezaryen 9.000. Medipol mega ise 16.000miş sanırım. Medicalpark ya da medicana, hangisi hatırlayamadım ama onunda fiyatları sizinki gibiymiş. Diğerininki ise medipol gibiymiş

Redpanda medikalpark ve medipol aynı segment olabilir medikalpark uygundu. Medicana yüksek olabilir benim acıbadem

Betbet3434 Selam ben Afiyet hastanesinde bir Dr ile konuştum beni Yeditepe üniversite hastanesi Kozyatağıni önerdi orada her şey dalih 35bin dedi paket fiyatı Doktorum Lala Aslanova isterseniz Afiyet hastanesinden randevu alın yanına gidin çok iyi doktor ben beğendim

Betbet3434
        Geçen hafta fiyat almıştık.
        çamlıca medipol normal doğum 10k
        Zorunlu sezeryan 13k
        İsteğe bağlı sezeryan 26k

gulozgrr merhaba. Hangi Acıbadem’e gidiyorsunuz acaba? Fiyat araştırması yapıyorum muayene ve doğum ücretleri hakkında bilgilendirir misiniz?

Sofiaa İlk doğumumu Kerime Binici yapmıştı ama başka hastaneye geçmiş. Şimdi Zeynep alçöltekin hanımefendiye gidiyorum ikinciyi de o yapacak nasipse

Acıbadem Atakent. Prof epidurallı sezeryan 48 bın Genel olarak fiyatlar 40 50 bın arası