Normal doğumsa doğumu zaten kişi kendi yapıyor doğum annını yöneten kişi kendidir acıyı çeken yine kendidir özel hastanelerin fiyatları niye bukadar şişirdiklerini gerçekten anlamıyorum hadi sezeryan için bişey demiyorum ama normal doğum bu kadar pahalı olmaması gerekir.

dygoflz evet livi ben de düşünmüştüm vadi liv fakat benim Acıbadem

O zaman liv de doktor muayenesi 1,5 idi
Benim 1 di bu fark bile cok cazip gelmişti

İstanbul a da yabancı olunca…

Betbet3434 aşırı pahalı ya , Ankara’da da 25 den felan başlıyor evet ozelin avantajı vardır ama orta halliyse gelirim o parayı çocuğa harcamayı tercih ederim

@Busraakay_26 aucgann_"#p29975054
Mrrhaba bende bugun medilife beylikduzune gittim burcu betul hanima hic memnun kalmadim ikinci kizima hamileyim yuzume malesef buda kiz dedi cok sasirdjm sizin memnun kaldiginiz doktor hangisi acaba

Aytlkya 37 derece suda gevşiyor gebe ve kolay oluyor doğum havuz var herkese özel havuz örtüsü ile kullanılıyor hijyenik yani

Betbet3434 gittiğiniz hastane a Plus bir hastane olduğu için bu fiyatlarda ve otelcilik hizmeti de ultra iyi daha uyguna hastanelerde Çar ama konfor açısından o hastane kadar değil ama bir devlet hastanesine göre elbette daha iyi ama a Plus hastanedeki hizmetlerin yarısı vardır otelcilik anlamında

Betbet3434 özel vera hastanesi 10 bin içinde 1 gecelik oda annenin kan testleri bebeğin topuk kanı, bebek ilk muane işitme testleri kan testleri ilk aşısı 10 günlük takip normal doğum böyle sigortalıda sigortasız 16 bin, sezaryen 10 bin aynı paket yine isteğe bağlı sezaryen oda 16 bin

Betbet3434 bence birazdaha uygun bir hastane bulun ve geri kalan parayi cocugunuza harcayin gercekten yazik o paraya. Yani o cocuk elinde somunda dogacak insallah. Ama birsey duymuştum. Özel hastanenin faturalarıni sgk ya yolluyorsunuz eger gereginden fazla para alindiysa sizden sgk alip suze geri ödüyormus. Tabi sonrasinda hastanenin yankndan bile gecmeyin🙈 yani hastaneler abartiyor belirli bir sınır varmis

glbyzgkhn bu bursa için kusura bakmayin altaki istanbul yazisini okumadim😊 sağlıkla gelsin bebeginiz

Betbet3434 aslında çok güzel bi fikir normal olursa sanırım suda yaptırırlar

Tugbacan ben başka şehir de yaşıyorum büyük olasılık karıştırdınız ☺️ Ama kızınızı sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah

Betbet3434 Fiyatlar gerçekten şaka gibi. Her kadın 1, 2 kere yaşar doğumu bununda özel ve güzel bir anı olarak kalmasını ister, çıldırmalık fiyatlar yeminle🤦🏻‍♀️ Ben geçen sene mayıs ayında 3,5 a zorunlu sezaryan 1 de ek ücretli spinal ile 4,5 a halletmiştim. İkinci gebeliğim sorduğumda sezeryan 13 bin, birinden de gördüğüm kadarıyla normal 10 bin. Çamlıca medipol için fiyat, yılbaşına kadar zam gözükmüyormuş sanırım benim doğumum şubat sonu mart başı gibi bakalım. Konum size uygunsa arayıp bilgi alabilirsiniz, ilgi alakaları güzel memnun kalmıştım hala da oraya gidiyorum her konuda. Muayene ücreti de 585 tl idi