ilk çocuğum doğal yolla oldu 2. Ayda hamıle kaldım doğumdan sonra kaybettim doğumdan neredeyse 1 sene geçecek ilk beş altı ay düzenli regl gördüm sonra birden bire regl alt üst oldu ilaçsız olamadım 65 gun kadar olmadığım da oldu hormonlar temiz ultrason temiz klomen kullandım ovulasyonla takıp ettım yarın 14. Gün çatlamanın ne regl oldum ne hamıle kaldım bugün 2 test yaptım negatif klomen kullandım yumurtladım da neden regl bıle olamadım kafayı yıcem artık hazirandan beri denıyoruz olmadı bu ay klomen kullandım yine olmadı regl olmam gerekmez mı regl de olmadım ve ne gebelık ne regl belırtısı dahı yok

Guzelanne56 çünkü bebeğin zamanını bekliyor😊 bende aynı süreçten geçtim sanki ben yazmışım gibi okudum yazınızı. Doğum yaptım 2 hafta sınra bebeğimi kaybettim. Sonra adetim düzensizleşti pcos olduğumu öğrendim. Diyetisteyene gittim 1 ay zihnimi boşalttım. Hiçbir ilaca yönelmedim. C life var belki duymuşsunuzdur kesinlikle tavsiye ederim onu kullandım. Bol yürüyüş yaptım. İlk doğumumdan 14 ay sonra hamile kaldım. Şimdi doğmasını bekliyorum. ❤️

Cigdemtrnn Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evet 10 kg fazlam var hamıle kaldığımda cok zayıftım ve tekrardan spor ve diyet yapacağım umarım olur zamanı geldiğinde

Guzelanne56 iyi bir uzmana göründünüz mü? Her doktor pek iyi muayene etmiyor. Belki çok sağlam bir doktora giderseniz çözecektir durumu. Belki de her şeyiniz normaldir ama stres böyle şeyleri tetikleyebilir. Bilemeyiz 🤷🏻‍♀️🌸

Öncelikle başınız sağolsun rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde nasip etsin. Pcoslumusunuz çünkü bende pcosluyum kilo alınca adetim kesiliyor yumurtlama olmuyor olsa bile 5-6 ayda 1 oluyor. Bende kilo verdim hemen yumurtlama gördüm ama bu ay olmadı 1 yıldır deniyoruz inşallah en doğru zamanda hayırlısıyla sağlıkla tekrar kucağınıza alırsınız

Öncelikle başınız sağolsun. Bende pcos luyum 1.5 yıldır evliyim ve evlendiğim günden beri adetim 1 ay oluyor 1 ay olmuyor bazen 2 ay bile olmuyor çok doktor gezdim şimdi bir doktor buldum bu ayın 9 unda adet olmuştum adetimin 3. Günü doktora gittim oda bana pcos var dedi ama bana letu verdi 5 gün kullandım adetim kesilmedi ve çok ağrım vardı kasıklarımda pazartesi günü gitmiştim 8 tane yumurta üretmiş ve 12 mm olmuş cuma gününe randevu vermişti tekrar gittim bir sürü ürettiğini söyledi ve 19 mm olmuş bu ay hamile kalırsın dedi inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻

Canım prolaktin düzeyi baktırdın mı stres üzüntüden bile yükseliyor ve adet azalması gebe kalamama kilo alımında artış vs vs etkileri var benimde öyle idi diyet yaptım işte bi 6 kilo filan verince hormon değerim sanırım normale bindi gebe kaldım.hatta doktor bu düzeyle olmaz dsrken oldu rabbim sanada kısa zamanda nasip etsin inşallah..

Amin inşallah canım 🙏🏻hayır baktırmadım yani söylediğim gibi çok doktor gezdim glifor verdi bana 1 ay kullandım 2 ay içince soğuk terlemeler kalp çarpıntısı klomende yazmıştı bu arada hiç bir şey göremedim onlardan başka doktora gittim o ilaç felan yazmadı sadece pcos var dedi şimdi bu doktor letuyu verdi ve hissedebiliyorum etkisini yumurtan fazla dedi ama bu ilaç daha da üretiyor ve çatlatıyormuş kasıklarım çok ağrıyor bu ay çok dua ve çok namaz inşallah bu sefer anne olabileceğim 🙏🏻🥲

Guzelanne56 kafaya taktiğin için başka sebebi yok rahat ol benim arkadaşım 8 sene sonra oldu artık benim çocuğum olmaz dedi kapattım defteri dedi kendiliğinden oldu

Evet onunda etkisi çok bende düşünüp duruyorum bir ara unuttum ama yine olmadı

Eşiniz de doktora göründü mu acaba.bende bu tarz başlık acmistim.bizim bir de eşimin ailesiyle problemlerimiz vardı bebek olmayınca da o piskolojiyle ben sürekli eşime bebek olmuyosa vardır bir hayır deyip hep boşanmaya getiriyodum lafı. Sonra klomeni iğneyi şunu bunu bıraktık tamamen bebek lafını ağzımıza aldık ben test yapmayı bıraktım.tatile fırsat buldukça dışarı çıktık ,canımızı sıkacak insanlardan uzak durduk.cift terapisi aldık.hatta ben ise girdim falan.sonra hiç beklemediğimiz anda hamile olduğumu öğrendim.gercekten rabbim ne zaman hayırlısını verecegini biliyor.sadece biz sabretmeyi bilmiyoruz.suan iki aylık yanımda yatiyor.cok şükür.sende bu günleri göreceksin..unutmaya calis kendine hobi edinn.saglikli beslen spor yap.birbirinizi istediğiniz için ilişkiye girin,bebek için değil.

Evet eşim de göründü çok iyi dediler evet bende seninle aynı durumları yaşıyorum benimde eşimin ailesiyle problemlerim var bende senin gibi çocukda olmuyor zaten boşanalım diyorum psikolojim Allah bullak yani anlayacağın herkese sarıyorum tatile bizde elimizden geldiğince çıkıyoruz dediğim gibi bir ara aklımdan silindi şimdi bu doktoru bulunca herşey güzel gidince hiç aklımdan çıkmıyor atamıyorum yani anneyle bebek çocuk görsem ağlamaya başlıyorum hayırlısı olsun artık rabbim ne zaman verirse. Allahım bağışlasın inşallah bebeğinizi 🙏🏻❤️

Guzelanne56 olcak sen zihnini rahatlat kilolarını vermeye başla hemen ama erteleme hayatınu düzene sok vitaminlerini kullan. Yumurtlama takibi cart curt hiç bişey yapma. Reglinden sonra düzenli ilişkiye gir . Gün aşırı olcak şekilde. Zaten yumurtlamana denk gelir. Ben böyle yaptım pcosuma rağmen ilk denemede hamile kaldım. Rahmin var yumurtalıkların var. Olmaması için bir sebep yok Allahın izniyle. Olumsuzluklara bakma. Kendine uğraş bul. Mesela ben çalışmaya başlamıştım sosyalleştim. Sende kendine bir şey bulabilirsin. İyi ki yapmışım hepsini. O dönem hunharca para harcadım gezdim tozdum. Evimin evliliğimin tadını çıkardım. İbadetlerimi düzene soktum. Bir de 313 ayetel kürsi çekip niyet ettim bebek için o ay oldu. Tavsiye ederim🌸

Minikperi bır sürü doktora göründüm özel devlet hepsıne gıttım hepsi de problem olmadığını söyledi sanırım stres ve kılo etken

benibenibihterini cok teşekkür ederim bende pcos vs de yok en ufak kist dahi hıc bısey yok bütün hormon değerlerimde düzgün maalesef olmuyor kılo versem belki iyi bir çözüm olacak

Minikperi bende o da yok ben yine kalamıyorum anlayamadım gıttım az evvel aferdesınjz ilişki sonrası lekelenme oldu bugünde ve yarın regl olmam gerekıyor umarım regl oluyorumdur regl olmaya sevınır oldum