Amin inşallah canım 🙏🏻hayır baktırmadım yani söylediğim gibi çok doktor gezdim glifor verdi bana 1 ay kullandım 2 ay içince soğuk terlemeler kalp çarpıntısı klomende yazmıştı bu arada hiç bir şey göremedim onlardan başka doktora gittim o ilaç felan yazmadı sadece pcos var dedi şimdi bu doktor letuyu verdi ve hissedebiliyorum etkisini yumurtan fazla dedi ama bu ilaç daha da üretiyor ve çatlatıyormuş kasıklarım çok ağrıyor bu ay çok dua ve çok namaz inşallah bu sefer anne olabileceğim 🙏🏻🥲
Ben neden hamıle kalamıyorum regl de olamıyorum
Guzelanne56 kafaya taktiğin için başka sebebi yok rahat ol benim arkadaşım 8 sene sonra oldu artık benim çocuğum olmaz dedi kapattım defteri dedi kendiliğinden oldu
Evet onunda etkisi çok bende düşünüp duruyorum bir ara unuttum ama yine olmadı
Eşiniz de doktora göründü mu acaba.bende bu tarz başlık acmistim.bizim bir de eşimin ailesiyle problemlerimiz vardı bebek olmayınca da o piskolojiyle ben sürekli eşime bebek olmuyosa vardır bir hayır deyip hep boşanmaya getiriyodum lafı. Sonra klomeni iğneyi şunu bunu bıraktık tamamen bebek lafını ağzımıza aldık ben test yapmayı bıraktım.tatile fırsat buldukça dışarı çıktık ,canımızı sıkacak insanlardan uzak durduk.cift terapisi aldık.hatta ben ise girdim falan.sonra hiç beklemediğimiz anda hamile olduğumu öğrendim.gercekten rabbim ne zaman hayırlısını verecegini biliyor.sadece biz sabretmeyi bilmiyoruz.suan iki aylık yanımda yatiyor.cok şükür.sende bu günleri göreceksin..unutmaya calis kendine hobi edinn.saglikli beslen spor yap.birbirinizi istediğiniz için ilişkiye girin,bebek için değil.
Evet eşim de göründü çok iyi dediler evet bende seninle aynı durumları yaşıyorum benimde eşimin ailesiyle problemlerim var bende senin gibi çocukda olmuyor zaten boşanalım diyorum psikolojim Allah bullak yani anlayacağın herkese sarıyorum tatile bizde elimizden geldiğince çıkıyoruz dediğim gibi bir ara aklımdan silindi şimdi bu doktoru bulunca herşey güzel gidince hiç aklımdan çıkmıyor atamıyorum yani anneyle bebek çocuk görsem ağlamaya başlıyorum hayırlısı olsun artık rabbim ne zaman verirse. Allahım bağışlasın inşallah bebeğinizi 🙏🏻❤️
Cigdemtrnn canım bu macunu nerede bulabilirim ya çok duyuyorum ama bulamıyorum clife
alyamm_33 instagramda canım ordan aldım bende
Guzelanne56 olcak sen zihnini rahatlat kilolarını vermeye başla hemen ama erteleme hayatınu düzene sok vitaminlerini kullan. Yumurtlama takibi cart curt hiç bişey yapma. Reglinden sonra düzenli ilişkiye gir . Gün aşırı olcak şekilde. Zaten yumurtlamana denk gelir. Ben böyle yaptım pcosuma rağmen ilk denemede hamile kaldım. Rahmin var yumurtalıkların var. Olmaması için bir sebep yok Allahın izniyle. Olumsuzluklara bakma. Kendine uğraş bul. Mesela ben çalışmaya başlamıştım sosyalleştim. Sende kendine bir şey bulabilirsin. İyi ki yapmışım hepsini. O dönem hunharca para harcadım gezdim tozdum. Evimin evliliğimin tadını çıkardım. İbadetlerimi düzene soktum. Bir de 313 ayetel kürsi çekip niyet ettim bebek için o ay oldu. Tavsiye ederim🌸
Cigdemtrnn hangi sayfa guvenli
Minikperi bır sürü doktora göründüm özel devlet hepsıne gıttım hepsi de problem olmadığını söyledi sanırım stres ve kılo etken
benibenibihterini cok teşekkür ederim bende pcos vs de yok en ufak kist dahi hıc bısey yok bütün hormon değerlerimde düzgün maalesef olmuyor kılo versem belki iyi bir çözüm olacak
Guzelanne56 ben polikistiğim kilo verince hamile kalabiliyorum 🤷🏻♀️
Minikperi bende o da yok ben yine kalamıyorum anlayamadım gıttım az evvel aferdesınjz ilişki sonrası lekelenme oldu bugünde ve yarın regl olmam gerekıyor umarım regl oluyorumdur regl olmaya sevınır oldum
Guzelanne56 yine de kilo etkiliyor olabilir hormonları belli olmaz siz yine de egzersiz diyet bir şeyler yapın 🌸
Guzelanne56 bende regl olmuyorken hamile kalanlardanım. Hatta regl olmadığım için 3 aylık olana kadar hamileliğimi bilmiyordum
Mujmuj-1 Allah razı olsun evet daha 2 hafta evvel baktırdım cok şükür bir sorun onda da çıkmadı Allah vergisi demekkı nasip degıl az evvel regl oldum hemde 1 gün erkenden ona sevındım bu bıle benim ıcın iyi bır adım
dmt17- masallah ne kadar güzel bir sürü yumurtanız olmuş umarım bu ay hamıle kalırsınız bende pcos da yok bır adet yumurtam oldu ılacla bu ay ılacın dozunu arttır muhtemelen doktor
Ebrunn_trn az evvel regl oldum hemde 1 gün erkenden onanıyorum rabbım nasıp edecek henüz zamanı degıl ve en iyisi olacak bu sefer hayırlısı artık bakalım💞
Gizemlibirisi eşimde cok şükür bı sağlık problemı yok sadece psıkoljık olarak zor bır dönemden geçiyor bebeğimiz doğdu 2.5 ay sonra vefat etti ister istemez o da bende cok etkılenıyoruz 1 ay sonra doğum günü ve bu zaman yaklaştıkça daha da kötü oluyoruz kafamızdan atmaya çalışıyoruz rabbım hayırlısını nasip etsin gecen ay çatlama günümde eşim aşırı stres yaptı ve ne yaptıysak çatlama gününde ereksıyon olamadı ve o gün boşa çıktı sanırım biraz salmak gerekiyor haklısınız
Cigdemtrnn Allah razı olsun ıbadetlerımı yerine getiriyorum cok şükür ve bu ay cok sosyallesecegım kafamdan gerseyı atacağım ovu testi vs hıcbırını yapmıyacagım rahmetlı oğlumda hamıle kalırken tecrubesızdım bılmıyordum yeni evlıydım düzenli ilişki ıle korunduğum halde rabbım nasıp ettı ve tamamen plansızdı umarım bir sonraki ay şans bana güler canım oğlumun doğum gününde ona abi olduğunu söylemek ısterım