Minikperi bende o da yok ben yine kalamıyorum anlayamadım gıttım az evvel aferdesınjz ilişki sonrası lekelenme oldu bugünde ve yarın regl olmam gerekıyor umarım regl oluyorumdur regl olmaya sevınır oldum

Guzelanne56 yine de kilo etkiliyor olabilir hormonları belli olmaz siz yine de egzersiz diyet bir şeyler yapın 🌸

Mujmuj-1 Allah razı olsun evet daha 2 hafta evvel baktırdım cok şükür bir sorun onda da çıkmadı Allah vergisi demekkı nasip degıl az evvel regl oldum hemde 1 gün erkenden ona sevındım bu bıle benim ıcın iyi bır adım

dmt17- masallah ne kadar güzel bir sürü yumurtanız olmuş umarım bu ay hamıle kalırsınız bende pcos da yok bır adet yumurtam oldu ılacla bu ay ılacın dozunu arttır muhtemelen doktor

Ebrunn_trn az evvel regl oldum hemde 1 gün erkenden onanıyorum rabbım nasıp edecek henüz zamanı degıl ve en iyisi olacak bu sefer hayırlısı artık bakalım💞

Gizemlibirisi eşimde cok şükür bı sağlık problemı yok sadece psıkoljık olarak zor bır dönemden geçiyor bebeğimiz doğdu 2.5 ay sonra vefat etti ister istemez o da bende cok etkılenıyoruz 1 ay sonra doğum günü ve bu zaman yaklaştıkça daha da kötü oluyoruz kafamızdan atmaya çalışıyoruz rabbım hayırlısını nasip etsin gecen ay çatlama günümde eşim aşırı stres yaptı ve ne yaptıysak çatlama gününde ereksıyon olamadı ve o gün boşa çıktı sanırım biraz salmak gerekiyor haklısınız

Cigdemtrnn Allah razı olsun ıbadetlerımı yerine getiriyorum cok şükür ve bu ay cok sosyallesecegım kafamdan gerseyı atacağım ovu testi vs hıcbırını yapmıyacagım rahmetlı oğlumda hamıle kalırken tecrubesızdım bılmıyordum yeni evlıydım düzenli ilişki ıle korunduğum halde rabbım nasıp ettı ve tamamen plansızdı umarım bir sonraki ay şans bana güler canım oğlumun doğum gününde ona abi olduğunu söylemek ısterım

• [silindi]

Cigdemtrnn c lifeyi kaç ay kulandiniz. Kuluandiginizda yumurtalama olduğunu nasil hisetiniz peki

Guzelanne56 ya biliyor musun bende hep bunun hayalini kurdum. Ve kızımın mezarına gidip ona abla olcağını söyledim öğrenir öğrenmez. Bak rabbim bir kızımı aldı şimdi tekrardan bir kız evlat nasip etti. İnan her şerde bir hayır var. Ve güzellikleri yaşayınca anlayacaksın. Benim ilk gebeliğim hastanelerde yatmakla geçti. Bunda nerdeyse hiç gitmedim. Ama ilk gebelğimde hayatın kıymetini evimin eşimin kıymetini daha çok anladım rabbimin mucizelerini, duanın gücünü tevekkül etmeyi daha çok öğrendim. Öyle çok şey kattı ki. Bütün bakışım değişti. Seninde minik mucizen gelcek ve her anı mucizlerlee güzelliklerle dolu olcak bak gör💕

[silindi] şöyle ben çok düzenli 1 ay kullandım. Ama kullanırken bebek düşünmüyordum pcosum gitsin diye kullanıyordum. Yumurta takibi yapmadım. Zaten beni çok strese sokardı yumurtladığımı bilmek. Bebek istediğim ay reglimden sonra düzenli ilişkiye girdim:)

alyamm_33 clifebitkiselkarisimm Şeyda Coşkun yazan. Benim aldığım sayfaları kaptılmış bu yeni olanmış

Cigdemtrnn Allah yanınızdakı yavrunuza üp uzun ömürler versin dıger melegınız zaten en özel yerde umarım bende aynı şekilde olurum çünkü ilk gebelıgım haftada 2 gün hastanede yatarak geçiyordu cok ağır bı gebelık gecırdım ama oğlumun vefatı bana da aynı şekilde cok şey kattı aılemın evımkn esımın degerını

Guzelanne56 aminnn. Aynen benimde öyle geçti ilk gebeliğim. Bu da tam tersi. Sabrın sonu selamet. Sen öncesinde güzel hazırlan. Duaların en güzel şekilde gerçeğe dönüşsün♥️

Guzelanne56 inşallah canım benim rabbim herkesin gönlüne göre versin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ❤️