Kimyasal gebelik
Iremaydmrr ben de şubatta geçirdim şuan 4+6 hamile gözüküyorum doktora henüz gitmedim . Siz gittiniz mi
Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay çok ümitliydim ama regl oldum. Benim adetlerim çok düzensiz pcosluyum. Aylardır regl olmamıştım kilo verdim yumurtlama oldu. İnşallah sizde bize de rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin
ahsenka evet 2 gün oldu
damla097 damla hanım ben bugün öğrendim kimyasal gecirdiğimi iki gün önce 16 iken şuan 9 okadar üzgünüm ki anlatamam inşallah hemen nasip olur resmen dünyam basima yıkıldı
Yarennasal insan annesini babasını kaybetmiş kadar üzülüyor boşluğa düşüyor 2 kere yaşadım ve toparlanamadım ruhen
Yarennasal ben de kimyasal geçirmiştim sizi anlıyorum . Allah yardımcınız olsun. İnsan üzülüyor ama geçiyor
Arasmom_ şuan ağlamaktan zor yazıyorum
ahsenka insallah gecer üzüntümü tarif edemiyorum çok beklediğim istediğim bir gebelikti
Yarennasal çok üzgünüm ama vardır bir hayır diye düşünelim
Yarennasal geçmiş olsun allah yine nasip edecektir 2 kere düşük yaptım ikisinin acısı da hala bende saklı. Ve 3 kere tedavi gördüm kendiliğinden olmadı
Ayakta tutan tek şey hamile kalabilmem oldu.
Sizinde olacaktır ama altında yatan sebebi tıbben bulmak işinizi kolaylaştıracaktır. Farkındaysanız kimyasal gebelikler ve tüp bebek tedavisi son 2 yılda daha çok yaşanmaya başladı.
En azından ikinci gebeliğiniz sağlıklı ilerler. Ben ilk kimyasaldan 2 ay sonra yine hamile kaldım keşke iyi doktorlara gidip tüm testlerimi yaptırsaydım
Yarennasal bende çok ağladım çok üzüldüm ama asla isyan etmedim rabbim verdi rabbim aldı sağlıksız bir gebelikti zaten oluşmamıştı bile kese vardı sadece hep kendimi böyle avuttum kanamam 20 güne yakın sürmüştü son zamanlarda damla damla gelirken doktoruma söyledim ve ilişkiye girmemi söyledi iyiki de girmişim hem kanamam durdu hem hamile kalmışım rabbim en kısa zamanda seninde kucağını doldursun inşallah 🙏🏻 🌸🌸(Bu arada adet görmeme rağmen gebe olduğumu öğrendim kimyasaldan sonra 5 gün sürüyordu 3 gün sürmüştü ve aşırı bel ağrım vardı bunun üzerine erken gebelik testi yapıp öğrendim)
_asli1123 Bende geçirdim 1 ay sonra hamile kaldım şuan 31+1 haftam
Arasmom_ rahim filmi çektirdim geçen ay temiz çıktı hamile olduğumu hastaneye gittiğim de griple öğrendim enfeksiyon gecirdiğim cok ağır bir grip serumlar vs bence oyuzden oldum koruyamadım tutamadım kayıp gitti 😓
_asli1123 ramazan bayramında kimyasal gebelik geçirdim kurban bayramında hamile kaldım 15+2 haftalık