Arasmom_ çok sevindim sizin adınıza genelde 2-3 tekrarlanınca bakılsın diyorlar pıhtılaşma için ama dikkat edeceğim

Arasmom_ doktor takibindeydim rahim filmi sonrası adet olmayı bekliyordum yumurta büyütmek icin ilac vericeğim demişti gebe kaldım oda kimyasal ile sonuclandı

Sksjsux355-- çok sevindim sağlıkla alın kucağınıza inşallah bebeğinizi 🙏🏻 tekrar denemeye başlıyayım ozaman ama suan psikolojik olarak eşim dokunsun bile istemiyorum yemek bile yiyemiyorum

Yarennasal o zaman olur
      Ovülasyon testi de kullanın. Ama avokado kuru incir ve havuç yiyin yumurtalıkların verimini arttırıyor kendimde denedim. Klomenle beraber bunları kullandım doktor 3 tane sağlıklı yumurta geliştiğini söyledi ve hamile kaldım zaten
      Rahminiz kendini toparlasın kendinizide hazır hissedince olacaktır allahın izniyle

Bende nisanda geçirdim kimyasal gebelik o günden beri deniyoruz olmuyor vardır vakti saati ama insan üzülüyor

Yarennasal eşim de bende ilkinde psikolojik olarak etkilenmiştik o zamanlar bilincsizdik bu konuda sanki düşük yapmışım gibi. Inan hiç etkilenecek bisey yokmuş diyorum ya eğer grip olup hastaneye gitmeseydin farkına bile varmayacaktın. Bence mutlu ol ki enazindan döllenebiliyor bu acıdan bak olaya bence

2 ay sonra

_asli1123 bende geçirdim daha önce 2 günde 1 ilişki tavsiye ederim bu şekilde ilerleyin bence bende bu faydalı oldu