Deryalina- sanırım öyle ama olsun içim rahat etti, günahları boyunlarına😂 hakkımı helal etmiyorum para için ise
Detaylı Ultrason 🧐
İstanbul üsküdar hospitaltürk de yaptırdım Rabia hanım var çok memnun kaldım çok sevecen çok güler yüzlü ve herşeyi detaylı anlattı. Renkli resim verdi ve flash götürdüm 400 resim attı içine 40 dakika boyunca da tek tek göstererek anlattı. 865 tl verdim piyasaya göre çok uygun açıkçası
Betulbaysal medicana hastanesi Mehmet tunç canda doktorum
Betbet3434 Evet Zeynep hoca
Demmmmm hangi bölüme aldiniz
Gulnur1 buraya randevuyu nasıl aldiniz
Mira_ll13 canım ben de çorum da oturuyorum devlet hastanesinde detaylı ultrason dusunuyorum memnun kaldın mı kaç haflık oldugunda sıra aldın ve doktor mu sıra al demesi lazim normalde özelde devam ediyorum ama sadece detaylı ultrason icin gidicem
Semolinko 22+0 da haftaya Salı yaptıracağım Denizli’de 2.000 lira nakit
Mavi_rella merhaba kilo sınırı derken beyi kasdettiniz
Sehermahsum7321 doğum teminatlı sigortalar hamilelikten önce yapılması gerekiyor 2 tane var zaten birinde bir yıl bekliyorsunuz anadolu sigortada bir adetiniz geçmesi gerekiyor bende bir ay önce yaptirdim adet oldum sonra korunmadim hamile kaldim zaten ilk aydan beni kapsıyor o yüzden ama dıger türlü kapsamaz gebelik sigortasını da duymuştum hamilelikte yapiliyor onu araştırabilirsiniz tabi fiyatı biraz daha pahalı ben tamamlayıcı sigortayı 7 bine yaptirdim iyikide yaptirmişim şuan sadece doğum bile 13 bin muayene test tahlil ucretlerini soylemiyorum bile 🥴
Arzuanne kime yaptırdınız bande bandırmadayım
Arzuanne bende erkan coşkuna yaptırmayı düşünüyordum pazartesi günü cok tavsiye ettiler onuda ama kararsız kaldım
Denizzli20 her hastanenin detaylı ultrason için anne adayında kilo sınırı varmış kilolu hamilelikler de bebek görünmüyor diye kabul etmiyorlar malesef. Bende bilmiyordum kilolu hamile kaldım. Birden fazla hastaneyle görüştüm kimisinin sınırı 80 kiminin 90 yani değişebiliyormuş.
Arzuanne bakalım erkan beye randevu oluşturdum cd fotoğraf falan veriyormuş uzun süre bakiyormuş cok ilgiliymiş inşallah memnun kalırım emre beyide duydum ama detaylı için bilemedim royalde hayal beyde takipliyim ama detaylıyı klinikte olmak istiyorum aynı fiyat zaten daha ilgili olurlar diye siz hangi doktora gidiyorsunuz normalde