Mira_ll13 22 haftalikken devlette yaptirdim eger devlette sıra bulamasaydim mecbur ozele gidicektim ama şansima sıra verdiler🌸
Hdemir1618 AysegulAksu Evrem20 çok randevu acmiyolar sabah 9:54’te 182’yi arayarak alabildim bir ay boyunca ben de uğraştım 9:58’de bağlandım süre çok uzun diye kapatacağız dediler ben de telefonda iki dakka boyunca Oyaladım kadın doğum polikliniği muayene yeri antenetal poliKliniği’nden alıyorsunuz
Hilal2857 AysegulAksu 182 den zor oluyor e nabızdan takip et randevu al randevusunu iptal edenler oluyor sürekli olarak takip et
Gamzekand Bende dün medilife da 2500 e yaptırdım. Bikaç gündür çok mu hareket ettiniz bebek aşağıda dedi böyle bir durum yaşayan var mı dinlenme ile bebek yukarı çıkar mı 🙄
MelteM2cck Semolinko 20 haftalığım şu an haftaya randevu aldım 21 haftalık Üsküdar özel hospitaltürk hastanesi 865 tl
esinceeee Semolinko 26. Haftada yaptırmıştım, özel hastanede oldu, 3500 tl + muayene ücreti 2500 tl ödedim
Tgba2727 Semolinko 21.haftada bu cuma gireceğim inşallah özel hastane de doktorum 900 TL olduğunu söyledi
Gulsah_09 Mira_ll13 canım ben de çorum da oturuyorum devlet hastanesinde detaylı ultrason dusunuyorum memnun kaldın mı kaç haflık oldugunda sıra aldın ve doktor mu sıra al demesi lazim normalde özelde devam ediyorum ama sadece detaylı ultrason icin gidicem
Evrem20 Hdemir1618 Zeynep Kamil den nasıl randevu alabildiniz acaba ben bir süredir sık sık bakıyorum bulamiyorum
Meralll002 Bahar1644 ee çok iyi ben tıp fakultesinde yaptirayim dedim 1500 dediler şimdi özeller de soruyorum. 2 hafta sonra bnmde yaptirma zamanım geliyor