Hdemir1618 Zeynep Kamil den nasıl randevu alabildiniz acaba ben bir süredir sık sık bakıyorum bulamiyorum

Bahar1644 ee çok iyi ben tıp fakultesinde yaptirayim dedim 1500 dediler şimdi özeller de soruyorum. 2 hafta sonra bnmde yaptirma zamanım geliyor

Bende 21.haftadayım kilo sınırı varmış daha yaptırmadım ama araştırıyorum

Semolinko 23. Haftamda cumartesi baktırıcam bende özel hastane 2000 tl dediler 2’li ve 3’lü test baktırmadım merakla detaylıyı bekliyorum hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah🤲

Elif_Sibel hepsi oype yapıyor canım detaylida ekranda gördugu her şeyi zaten söylemek zorunda 🤗🤗

Detayli ultrason da nelere bakılıyor bebekte

Semolinko 25 ekimde devlette yaptıracağım 22 veya 23. Haftama denk geliyor tam

Semolinko 22+0 da yaptırmıştım, Özel Yalova Uzmanlar Hastanesinde yaptırdım 2000 tl ödemiştim Temmuz ayında

Semolinko 22+3deyim şimdi ultrasonda geldim 1500 liralik bi fiyatı vardı İstanbul Sultanbeylinde Ersoy Hastanesi’nde yaptırdım ben 🥰

Devlette detaylı ultrasona gidenler memnun mu ilgileniyorlar mı özeller çok pahalı malum bende devlette düşünüyorum

Semolinko ben Kayseri’de Erciyes hastnesi 1400 yaptırdım 22+4 Ken çok şükür sıkıntı çıkmadı