• Alışveriş
  • Ne Zaman Alışverişe Başladınız? 🛍️🎀

ilknurkalayci bende 16 haftaligim cinsiyet net belli deil kız denildi ama kesin deil cinsiyet netlesince başlarım ama beşik araba mama sandalyesi gibi büyük esyalarim hazır

ilknurkalayci 23.cu haftaya girdim bugün beşik araba ve bakım ürünleri tek kaldı geri kalan herseyi aldım hallettim ne kadar önce alinsa o kadar iyi bence fiyatlar gergin artıyor malum

ilknurkalayci cinsiyeti 16. Haftada öğrendik bi sonraki hafta almaya başladık ilk büyük eşyaları sonra küçük eşyaları vs aldık. Zamlara karşı erken davranmak lazım

Ben gebiş değilim ama çok istiyorum ve sürekli bir şeyler alasım geliyor kendimi durduruyorum ama emziği, biberonu, alt açma örtüsü, düz beyaz zıbınlar, yenidoğan keçi kıllı ahşap tarak seti, son kullanma tarihi çok uzun vadeli şampuan, patik cinsiyetsiz tulum vs aldım hatta o kadar çok şey alaşım geliyor ki kendimi zor durduruyorum onlara baktıkça mutlu oluyorum bunlar benim bebeğimin evimde dolabımda olması bana daha çok umut veriyor arada çıkarıp bakıyorum çok hoşuma gidiyor hayali bile güzel. Allah tüm gebelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese de en hayırlı şekilde sağlıkla bu güzel duyguyu tattırsın 🙏

ilknurkalayci 20den sonra az az almaya başladım sonradan devamı geldi eksikleri tamamladık diğer aylarda

28 haftalık olduk hala bitmiyo ben indirim takip ederek aldım o yüzden indirimde gördükçe aldım cinsiyetsiz olanları cinsiyeti öğrendikten sonrada devam ettim hala devam ediyorum 😅

ilknurkalayci ben 29 haftamdayım yeni aldım odasını arabasını eşyalarını vs eksiklerm hala var yavaş yavaş halletmeye çalışacağım ağırlaşmadan odası geldiği zamanda herşeyini yıkayıp ütüleyip hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum ☺️

ilknurkalayci 30 haftalıkda başladım 34+4 haftalıgım şu an daha eksiklerim var beşik almadım daha kararsızım ilk oğlumda bazı şeyleri gereksiz almışım bu sefer ona göre alış veriş yapyorum

ilknurkalayci bende 25+5haftalığım kıyafet olarak şuan herşeyden almışım hala da alıyorum ben dolap yatak ve şifonyerini son ayda alacağım işte bi iki hafta sonra bakım eşyalarını alıcam bi kaç örgü ördüm işte

20 haftalığız 1 2 hafta önce ufak tefek başladım 22. Haftadan itibaren tamamen başlamayı planlıyoruz

ilknurkalayci ben şahsen her şeyin aşırı zamlandığı bir zamanda olduğumuz için 14. Haftada cinsiyetsiz şeyleri almaya başladım deterjan, ıslak mendil, şampuan vs. Bunlara sonuçta zaman geçse de bir şey olmaz diye. Şuan 21. Haftadayız odasını ve beşiğini de aldım nerdeyse yüzde 80 şeylerini tamamladım. Her ay maaş aldıkça eksikleri de tamamlıyorum

ilknurkalayci ne zaman başlarsanız başlayın doğduktan sonra eksikleri asla bitmiyo😂😂biz daha geçen gün dört buçuk bin verdik geldik dört aylık oglum

ilknurkalayci cinsiyet belli olduktan sonra indirim yakaladikca aldım 37 haftadayim herseyi bitti. Yazın kışlıkları uygunken aldım şimdide yazlıkları almaya baslicam

ilknurkalayci Cinsiyet belli olmadığı için kıyafet almadım ama mesela küvetini ateş ölçer biberon göğüs pedi tarzı şeyleri alıyorum ☺️

ilknurkalayci bence hafta beklememek gerek alınacaklar listesini hazırlayıp yavaş yavaş almak lazım sonradan hepsini birden almaya kalkmak çok zor heleki bu zamanda

ilknurkalayci cinsiyetle ilgisi olmayan şeylerin çoğunu halledip, 20. hafta detaylı ultrasonda cinsiyeti netleşincede kıyafet alışverişi yapmıştım😊 eksikler hiç bitmiyor maalesef bende çok sıkmıyorum kendimi şimdilik. yenidoğanken aciliyet gerektiren herşeyi tamamlandı. biberon emzik çok fazla kasmadım çünkü kullanacak mı gerek olacak mı belli değil🙏

mombarbie_, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

ilknurkalayci 16 haftalık oldum bende dün başladım ufak tefek Bi kaç şey ile hastane çıkışı aldım 2500 tuttu birden almamak en mantıklısı çünkü aşırı tutar diye düşünüyorum